Innkjøp og hva jeg fikk til jul! ( VIDEO )

Snurr på hjulet for bedre kvalitet!!

Hei!

Åhgud så kleint det er å lage bloggvideo, hahah! Neiuff, håper det ikke ble så ille.. Så ikke ut på videoen heller, men er ikke så viktig, måtte få ut videoen! 

Hva syntes dere om innkjøpene og hva jeg fikk? 

ØNSKER ALLE SAMMEN EN HERLIG NYTTÅRSAFTEN! GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, KOS DERE KJEMPE MASSE ♥


2 kommentarer

Last monday of the year

Heihei!

Tenk at det bare er 1 dag igjen av 2013.. Er litt rart å tenke på egentlig, haha! I de siste dagene nå så har jeg vært ute å handla sammen med venniner ogsånt! Har tenkt å lage et innlegg om det senere idag, så vi får se om det kommer ut idag kveld/ettermiddag eller imorra tilig. Etterpå så må jeg ned på sentret en tur for å bytte en topp som jeg syntes var veldig fin, men den passa ikke.. Så skal skjekke om jeg får bytta den i en annen topp ellernoe.. Ellers så skal jeg på middag hos mormor og morfar, så det blir sikkert koselig! Er så mye middager og alt sånt, så får nesten ikke tid til å blogge eller ta bilder, haha! Skal prøve å få tatt med kamera mitt oftere når jeg skal noe, så får jeg sikkert litt mere å blogge om! 

Jeg hadde tenkt å lage et innlegg om hva jeg fikk til jul også, men jeg vet ikke helt når jeg skal legge det ut, haha! Får sikkert lagt det ut imorra hvis jeg ikke legger ut innkjøpene da, hehe! Også sånn btw, det er bare 6 dager til bursdagen min, hihi ! ^^

Syntes du det er rart at det allerede er siste dagen i året?


4 kommentarer

Bilder fra julaften!
Hei!

Ville bare slenge på et innlegg av bildene fra julaften! Koste meg kjempe masse med god mat og koselig familie! 

Har desverre ikke tid til å skrive mer, haha! Men vi blogges!

Hadde du det koselig på julaften? ♥

 


5 kommentarer

God jul!


Hei!

Ville bare stikke innom en liten tur før gjestene kommer og før jeg skal begynne å ordne meg! Endelig så er dagen her. Helt ærlig så kan jeg ikke si jeg har veldig julestevning, imed at det regner og ikke er noe snø ute.. Men inne så er det koselig med juletre, julepynt og masse annet som får litt mer julestevning! Jeg håper egentlig bare alle dere herlige lesere får en kjempe fin julekveld med masse deilig mat, og med en herlig familie! Så ønsker jeg dere en god jul, hihi ♥


9 kommentarer

1 dag igjen!
Heihei! 

Jeg kan virkelig ikke forstå hvor tiden blir av, det er jo liksom jul om bare noen timer! Tiden flyr så utrolig fort! Men uansett, så er det jo posetivt daa, sefølgelig! Jeg har gledet meg til jul kjempe lenge, og nå er snart dagen her, allerede! Kan liksom huske " for ikke så veldig lenge siden " så satt jeg og tenkte på at det var så lenge til julaften og at jeg gledet meg. Haha! 

Jeg har desverre ikke fått så mye tid til å blogge i det siste siden jeg har vært så utrooolig opptatt hele tiden nå! Har vært så mye stress de siste dagene nå siden jeg må handle julegaver, og i tillegg har jeg vært med venner og familie! Men kan si at jeg har kost meg denne måndten! Gått litt opp og ned men sefølgelig, det gjør sikkert alle. Det kan forresten hende det kommer enda flere bilder fra ballet, imed at jeg hadde tatt bildene derfra selv, så fikk jeg dem fort over på pcen. Men jeg regner med vi får de andre bildene lærerene også tok, som jeg da sikkert får når skolen begynner igjen! Men vi får se! Resten av dagen idag så skal jeg en tur innom sentret, igjen. Skal møte noen å være litt med de før jeg må dra, siden jeg ikke får sett dem på en stund etter jul! 

Åh, håper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til jul? Syntes alle isåfall fortjener å glede seg. 

God jul alle sammen! ♥

 

 


2 kommentarer

Møtte Tone Damli !

Var på konsert igår og så på Tone Damli! Herregud den dama er bare helt perfekt! Stemmen hennes er jo bare helt utrolig fin! 

Har du sett henne? Og hva syntes du om henne? ♥

5 kommentarer

Skoleball - 11.12.13
Halo!

Må bare først å fremst si at jeg hadde en fantastisk dag på Onsdag! Var kjempe gøy! Vi fikk kalkun med poteter og grønnsaker til middag, også var det cuppcakes til dessert! Det var kjempe godt! Var ihvertfall ikke dårligere enn jeg forventa! Var den beste kvelden jeg har hatt på lenge nå! Så mye latter og masse kos! Og for å ikke glemme de beste personene man noen gang kan ønske seg var jo der, må si kvelden var helt herlig! Garantert noe jeg kommer til å savne, haha :)

Har du hatt Juleball enda?

Ha en fin dag vidre folkens! ♥


Én kommentar

Julebord 2013

Heii! 

Igår var jeg på julebord! Det var så utrolig koselig, og var utrolig herlig å være samla hele familien igjen. Var utrolig god mat der, trur jeg ikke har vært så mett på lenge! Haha! Men var veldig bra utvalg der og masse godt! Gleder meg allerede til neste år ( hvis det blir noe sefølgelig ) ! Herreguud så tiden flyr! Har så utrolig mye å tenke på denne måndten! Er snart juleball og alt det der! 

Idag så trur jeg at jeg skal bruke dagen på lekser og litt nyttige ting! Og på Tirsdag skal jeg på kino sammen med familien, noe som blir veldig koselig! På onsdag er det juleball, noe jeg gleder meg noe sykt til. Blir jo det første skoleballet for meg! Torsdag og Fredag kommer jeg sikkert til å være ute sammen med noen veninner, og lørdag er det Whiteparty! Så har mye å se frem til denne uka! 

 Ha en fin dag vidre alle sammen! 


3 kommentarer

Dagens outfit - Julebord

Heihei!

Ah, har gledet meg til den dagen her en stund nå! Håper det blir fantastisk bra med god mat, masse latter og godt humør! Skal på julebord sammen med familien. Så jeg ville bare slenge med et innlegg om hva jeg skal ha på meg idag. Vi snakkes!

Ha en fin dag vidre folkens ♥


Ingen kommentarer

Last days

Hei heligheter!

Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste! Har vært veldig opptatt også har jeg ikke fått tatt så mye bilder. Men jeg har vært med den verdens beste jente i helgen! Har kost meg kjempe masse med kino, overnatting og masse latter! Kan ihvertfall si jeg har kost meg kjempe masse, og har ikke ledd så mye på måndesvis trur jeg! Vi så på Gravity på kino på fredag sammen med Martine, Niclas og Hernik, og det var koselig! Filmen var veldig nærvepinene, menmen.. Vi overlevde, haha!

Meg jeg får dusje nå! Jeg skal på julebord imorra sammen med familien, gleder meg masse! Kommer nok bilder ut på kvelden imorra når jeg kommer hjem! Skal ihverfall prøve å få det til! 

Ha en fin Lørsdagskveld vidre folkens! ♥

 


6 kommentarer

Tentamen i Norsk = Done
Heii! 

Da var endelig tentamen i norsk ferdig! Har hatt heldagsprøve, så vi har sitti foran en pc skjerm i hele dag, så merker jeg er ganske sliten i hode! Men jeg trur det gikk bra ihverfall! Nå så skal jeg til veninna mi så jeg har egentlig ikke noe tid til å blogge mere, skulle vært der for 10minutter siden allerede, så jeg må kjappe meg, haha! Etter det så blir det en liten tur på sentret sammen med ei annen igjen, så dagen idag blir full, hoho.. Får prøve å slappe litt av ikveld! 

Ha en fin dag vidre!


8 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits