Søndaaaag

Heii ♥

Idag er det søndag.. Den kjedligste dagen i uka for min del ! Kjeder meg så sykt vær gang, haha ^^ Jeg prøvde noe nytt med sminken min idag, tok på  litt mindre maskara, en veldig lys brun øynskygge over øynene, og en bronsje aktig inni øyekrokene, brunkrem ( som vanlig ) og en litt lysere brunkrem under øynene, og i panna, pluss rød leppestift.. Syntes det egentlig ble veldig fint ! Hva syntes du ?

Ikveld blir det vell bare å slappe av med en fin film, og kjede meg for det meste, haha .. Litt deilig med en dag for seg selv også, så får nyte det litt, hihi.. 

Ha en fin søndagskveld vidre, så blogges vi ♥


2 kommentarer

Høstferie !


Halo ♥

God høstferie alle sammen ! Endelig så er det 1 uke fri! Har vært så trøtt og sliten i det siste, så det blir deilig å sove lenge, og være oppe lenge uten å tenke på noe lekser eller skole, herlig følelse! ♥ Har hatt noen bra dager nå, vært ute med venner og hatt det kjempe bra.. ! På Torsdag var jeg på nattåpent, jeg kjøpte et grått skjerf som er sykt deilig å ha på, kosta 49kr på tilbud, den er fra b.young !

 
Ha en fin dag vidre! Blogges♥


Én kommentar

Beste kvelden på lenge !


Bursdagsbarnet ♥

 


Heihei ♥

Åherregud, har ikke hatt en bedre dag enn det på utrolig lenge ! Vært sammen med de bestejentene man kan ønske seeg, ååh.. ♥ Må bare si at den dagen/kvelden har vært helt fantastisk, vi er nødt til å ta det igjen snart ! 

Vi møttes først på bussen, nesten alle sammen.. Så dro vi til Dolly D og spiste pizza og kosa oss.. ! Også dro vi på kino og så på Poiner. Filmen var helt greit, syntes den ble litt kjedelig engelig, men jo, ja,, helt grei.. Men ellers etter filmen, så mista vi bussen, ahah.. Så vi møtte vente en stund til neste buss som kom. Men var utrolig deilig å være med folka igjen ! 

Helt klart noe vi må ta igjen ♥

 Sorry, glemte å legge ut innlegget, haha !


Ingen kommentarer

Dagens Anntrekk - BursdagHeihei ♥

Idag skal jeg på bursdag, vi skal på kino og Dolly D ! Blir utrolig koslig ! Blir nok litt bilder fra bursdagen enten ikveld eller imorra, vi får se.. !

Vi snakkes bloggen ! ♥

Hva syntes du om anntrekket ? :)


4 kommentarer

Good TimesHelene, meg, ine og janne ♥

Åhh, elsker disse jentene! Har kjent dere i noen mnd, og har blitt så utrolig glad i dere ! 

 


4 kommentarer

Lokkeråsen

På Tirsdag så var jeg på skoletur ( altså hele skolen var med ), vi gikk opp til Lokkeråsen! Det tok oss 2 timer ellerno, kanskje mere å gå opp, og 3kverter ned igjen.. Det var sjukt kaldt, og det bøs reina, så det var ikke akuratt den beste turen jeg har vært på.. Var helt gjennomvåt og iskald, haha.. Var ikke særlig gøy kan man si.. ! Men det var veldig fint der. Vi dro egebtlig opp dit for å grille og kose oss.. ente med at vi gikk opp spiste i 5-10min og dro ned igjen, haha.. 

Nå har jeg tenkt til å trene litt, også trur jeg at jeg må gjøre noe lekser, er ferdig med det meste, men må lese litt og øve på en prøve, så vi snakkes bloggen ! ♥

Ha en fin dag vidre ☺


2 kommentarer

New in - Treningsklær !
Endelig har jeg fått kjøpt noe ordentlige treningstøy ! Åå, føler meg glad, haha ! Føler trenings insirasjonen kommer mer tilbake, hehe.. Det kommer ut flere innlegg imorra, etter en tur vi var med på klassen, også kommer det ut et innlegg om hvordan jeg redigerer headere ogslik, så følg med ! 

Får du mer trenigsinspirasjon av å kjøpe nye treningsklær ? ♥


4 kommentarer

Lager header til DEG !

Heihei !

Siden jeg elsker å redigere bilder, så har jeg veldig lyst til å lage en header til deg ! Ihverfall prøve å få deg fornøyd ! Jeg lager headerene gratis ! 

Om du vill at jeg skal lage en hader til deg, send en mail til meg : lovisemartine@hotmail.com eller kontakt meg på facebook: Lovise Martine Bråthen.

Jeg kan ihvertfall prøve, og det hadde vært veldig morsomt om dere sendte meg bilder så jeg kunne lagd noen stykker. Prøv å forklar på best mulig måte hvordan du vill at den skal se ut, det hadde vært supert ! Hihi ♥

Jeg lagde denne istad, og den er ikke ment som header, men syntes det er gøy å lage sånne, hehe ! 

Skriv i kommentarfelte når du har sendt mail eller om du er interisert ! ♥ Så snakkes vi ! 


8 kommentarer

Ny header !

Hva syntes du ? ♥


5 kommentarer

15.09.2013

Heyhey ! ♥

Veit dere hva ? Nå er jeg seriøst sint på meg selv, jeg klarer virkelig ikke blogge daglig, haha! Det er umurlig.. ! Uffnei, sorry altså, må slutte å love ting, virelig. I det siste har jeg vært mye ute sammen med venner, også har jeg vært syk ! Æh, er ikkenoe morsomt å snufse til tusen vær eneste dag, og hoste seg ihjel.. ! Begynner å bli litt bedre håper jeg, er bare sinsykt svimmel for tiden ! Så sitter å doper meg ned på halspastiller, paraset og vann ^^ Har ikke hatt internett på pcen på 5 dager ellerno, så har for det meste vært på mobilen, og jeg hater å blogge via mobil, så det har ikke blitt noe av, desverre. 

Som dere sikkert har lagt merke til er klokka litt over 2 på natta. " Hvorfor har du ikke lagt deg ? " tenker du sikkert. ahaha.. Jo fordi jeg virkelig ikke har lyst å sove, har Eva som natter her og det er litt deilig å være lenge oppe, og sove lenge etter det, hihi ♥

Natta folkens, vi blogges ! 


Én kommentar

Dagens antrekk !

Heihei ! ♥

Aah, er så kjipt å være syk ! Har vondt i ansikte, vondt i halsen, vondt i hode ( ikke så ille.. ), og driver å snufser til tusen.. Sååh, joa, skole imorra + legen, håper jeg holder ut, haha ! Blir det ikke bedre imorra trur så trur jeg at jeg må droppe skolen, er jo ikke akuratt gøy å sitte i timen og hoste og snufse hele tiden, hahaha.. Men vi får se, skal nok få det til ! Andrea natta hos meg fra igår til idag, og det var kjempe koselig ! Vi koste oss masse med masse godteri ( ehem.. ), film og lo mye, thehe.. Så nå er rommet mitt helt sprengt, dyna på gulvet, masse skåler ogsånt på pulten, masse puter på gulvet, så får se å rydde opp litt, haha ! :)

Hva syntes du om antrekket ? :)

Ha en fin dag vidre, vi blogges ! ♥


8 kommentarer

BildedryssHeihei ! ♥

Jeg skjønner ikke hvor tiden min er hen.. Sorry altså, men jeg har nesten aldri tid til å blogge! Er så opptatt med å være ute, gjøre lekser, skole, venner, familie og prøve å slappe av litt selv også.. Så har ikke så mye tid til å blogge, har ikke hatt helt topp blogglyst heller.. Men jeg tar heller å blogger når jeg har tid til det, skal prøve så godt jeg kan og blogge litt oftere! Vi får se om jeg får det til, haha ! 

Akuratt nå sitter jeg og venter på at Andrea kommer, hun skal natte her, så etterpå skal vi i buttikken og kjøpe litt godis til ikveld ! Blir kjempe koselig å overnatte med den jenta igjen, selvom det ikke er så lenge siden, ahah .. :)

På torsdag var jeg på tur med Natur og Miljø klassen ( i valgfag ), vi sykkla til Åssiden i Drammen og gikk opp til Kjøsterudjuvet, det var utrolig gøy og slitsomt ! En utrolig fin tur jeg ambefaler dere å gå, hvis dere har lyst å gå en tur ellerno ! 


Sorry for dårlig mobilbilde!!!

Forrige søndag var jeg på kino sammen med Andrea og Martin, og vi så Grown Ups 2 ! Den er utrolig morsom, den ambefaler jeg dere å se hvis dere liker komedie, wopwop ♥

Vi snakkes bloggen ♥ !


3 kommentarer

Kino


Halo ! ♥

Idag skal jeg på kino sammen med noen venner, hihi :) Vi skal se Growing ups 2, den virker veldig bra, så ikveld er det siste gang den går på kino, så vi bestemte oss for å se den ! Gleder meg veldig ! Følte jeg bare trengte en liten opptadering nå siden jeg ikke er noe flink til å setta av tid til å blogge, haha.. Men nå er jeg nødt til å gå, må rekke bussen ! 

Vi snakkes ♥


Én kommentarHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits