#nomakeup

Heihei ♥

Nå er det snart  helg, åå jeg gleder meg ! Hah.. Føler meg forsatt elt utslitt, har ikke fått noe serlig mye bedre tid til meg selv nå heller.. Vi slutta tiligere idag fordi vi skal på tur med gruppa til neste Torsdag, så vi avspaserte dagen i en og en halv time.. ! Var deilig å komme hjem litt tiligere enn alle de andre, hihi :) Men nå skal jeg en liten tur i butikken og kjøpe no mat, også skal jeg vell se på True Blood når jeg kommer hjem igjen ! Er over en uke siden sist nåå, haha, så føler jeg savner True blood nå ! 

Ha en fin dag vidre ♥


2 kommentarer

New in !

#SWAG topp fra Vera Moda, 80kr - Rosa shorts fra Cubus, 49kr - Svart/hvit shorts fra Cubus, 49kr - FIT ME brunkrem fra H&M, 119kr - Leppestift fra Lindex, 129kr ( farge: 715 Choco cream ) - 3 neglelakker fra BikBok, 3 for 10 - 6 par øredobber fra Capella, 2 for 10, Kors armbond med diamanter ( falske ) fra Capella, 10kr - To strikk pakker, og en pakke med lus ( hårspenner ) fra Bikbok, 3for10 

Hei igjen !

Ååh, herregud nå må jeg skjerpe meg med blogginga altså! Har tilogmed fått høre av mange venner ogsånt at jeg må blogge oftere og at jeg må blogge snart ogsånt, haha. Men jeg har vært helt opptatt i denne siste uka! Har vært på jentekveld, elvefestivalen hele helgen, skole, lekser, masse ute med venner, senteret, trent og ikke hatt tid til noe pc ihvertfall ! Men nå, nå må jeg ta meg litt tid til å blogge, haha ! Så idag orka jeg rett og slett ikke å være med noen, måtte ha en dag for meg selv, men har jo masse lekser så må gjøre dem også ! Driver på med spansken nå, må øve ogsånt, så jeg kan ikke fortelle alt jeg har gjort i det siste, men hr ihvertfall ramsa opp noen få ting da, haha :) 

Men nå må jeg sette meg ned med lekser og skal snart en tur i butikken, så vi snakkes bloggen ! ♥

Noen flere som har vært travle i det siste ?


4 kommentarer

Home !


Hallo ♥

Igår kom jeg hjem fra hytta, har ikke får blogga noe igår eller idag siden jeg har vært ute med folk, theh.. Men jeg hadde litt tid nå ! Idag har jeg hatt min første skoledag på ungdumskolen, og det gikk greit ! Var morsomt å møte alle vennene mine igjen, treffe de nye lærerene ogsånt ! Vi fikk vite hva vi skulle ha om dette året og vite masse regler ogsånt, og imorra får jeg vite hvem språk og valgfag jeg kom opp i, gleder meg ! Etter skolen dro jeg hjem og ordna meg og fikk slappa av litt hjemme før jeg dro til en som heter Ine, vi hadde jentekveld med 3 andre jenter ! Var utrolig koselig ♥ Etter jentekvelden tok jeg bussen hjem og bussen ned til senteret og var der og chilla med Eva, hihi.. Så har vært ganske travel idag, og det var jeg igår også.. Regner med at jeg blir det hele uka egentlig, haha ! Men jeg skal få til litt mer blogging nå, har vært på hytta som sagt og har nesten ikke hatt nett ! Men koste meg utrolig masse på hytta da ! Var utrolig chill og bare slappe av i sola ( de dagene det var fint vær ), bade, trene, sett på true blood og aaah, masse chill ! Har stor kost meg i sommer, og er utrolig trist at sommerferien er over.. Men om sirka 1mnd så er det høstferie ! Haha, ååh gleder meg, hihi ♥

Hvordan var din første skole dag ? ♥

Nattinatt ! 

6 kommentarer

Hyttekos

Heii !
Jeg er på hytta nå, og koser meg masse ! Er litt kjedelig siden det ikke er ei veninne her, men har jo nett så går greit, haha ! Men jo idag har det bare regna og todna, så har for det meste vært inne.. Må prøve å komme inn i en normal døynrytme igjen også så må prøve å legge meg tiligere å våkne tiligere, noe som er veeeeldig vanskelig nå!

Slenger med et mobilbilde, siden jeg ikke får lagt ut noe kamerabilder nå, har ikke pc !

Men vi snakkes bloggen ! Ha en fin dag vidre <3


3 kommentarer

True Blood


Heyhey snuppir !

Igår natta jeg med Eva Marie ( cicoto.blogg.no ) og vi hadde det utrolig gøy ! Lenge siden jeg har vært med hun nå, var kjempe koselig å møte hun igjen ! Isåfall så begynte jeg å se på True Blood igår/inatt og jeg ble bare helt avhengi ! Ååh, haha, men serriøst det er drit bra serie, ambefaler den til dere som liker vampyrer osv.. :) Jeg ble ihvertfall helt betatt, og nå sitter jeg og tenker på at jeg skal se på neste episode snart! Lånte hele sesongen av Eva, så idag/inatt blir det bare serier på meg ! Haha :)

Ser du på True Blood ?

Ha en fin dag vidre folkens ! :D


7 kommentarer

Pakking !

 

Heey søtinger ! ♥

Da er det pakking på meg idag ! Skal reise på hytta på fredag og være der en uke.. Har ikke tid til å pakke imorra så jeg er nødt til å pakke idag ! Gleder meg forresten til å møte Eva Marie imorra, guuuuud er så lenge siden jeg har sett hun ! ♥ Og før jeg glemmer det.. Jeg trur det ikke blir så mye blogging til neste uke, skal se hva jeg får til ! Om jeg får til å legge over bildene fra kamera rett over til mobilen så kan jeg sikkert blogge litt, men ellers så blir det mobilbilder, som ikke blir så veldig fiint, men vi overlever, hihi :) Gleder meg ihvertfall til vi skal dra ! Eva Marie kommer utover til nesteuke på fredag og blir der til vi skal hjem så søndagen, blir herlig ! Men nå er hopper jeg i dusjen før det blir kos med jordbær og sjokolade, namnam ! Kos dere resten av kvelden folksens ! ♥

Skal dere på hyttetur neste uke ? :)


8 kommentarer

Elskerdere herlighetene


Åå, Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne herlige jenta her ! Hun heter Nussi, og hun er 10 ( ? ) år. Vi er ikke sikkre, fordi da vi fikk hun sa dem vi fikk hun av noe helt annet enn det vi trur. Men uansett.. 1.Mars, ble det skapt verdens herligste hund ! Av en eller annen grunn er det noe med den hunden jeg bare elsker, det er lett og bli glad i en så herlig hund. Jeg gruer meg til den dagen denne herligheten går vekk fra denne verden. Jeg vet det ikke blir lenge til. Om det blir dette året. Men hun har forkalkning i bakbeina sine, Åå.. :( Men vi prøver alt (!!) for at hun skal slippe å ha det vondt, så vi gir hun smertestiller. Jeg bare håper så veldig at hun skal leve lenge! Åå, det er sykt hvor mye et dyr kan feste seg så godt i hjerte ditt. Det er utrolig hvor glad man kan bli i et dyr. At man kan lage et så sterkt bånd lissom, det er vilt.. ! Men på samme måte helt spesielt ! Den svarte rottweiler'n dere ser på bilde i midten, ble borte fra verden når jeg gikk i 3-4 klasse. Jeg savner hun forsatt ! Hun het Mira. Hun passet alltid på meg! Det har nå gått 3-4 år siden hun gikk bort. Og savner hun forsatt like mye !  Hun vill alltid være i hjerte mitt, og det kommer Nussi til å gjøre også, uansett hva som skjer, så veit jeg at hun alltid vill være ved siden av meg og passe på meg ! <3Denne herligheta her heter Lady <3 Hun er 3 år gammel og er dattra til Nussi ! Jeg har ikke fått så sterkt bånd med hun, men hun er mer mammadalt, hihi ! Men hun er forsatt jentamii, og jeg elsker hun. Hun er så liten, søt, herlig og utrolig skjønn ! Også er hun så uskyldig, haha..<3 Hun liker å leke og hun er veldig kosete, hihi.. 

Denne kjekkasen her er verdens herligste katt ! Han heter Kjartan <3 Har hatt han i 6 år ( er bittelitt usikker ) ! Blitt kjempe glad i den kjekkasen, hihi ! Selvom han kan være litt sta ogsånt innimellom, så er han forsatt gullungenmin <3 :3

 

Har dere noen dyr dere er ubeskrielig glad i ? 


4 kommentarer

Dagens outfit !Skjorte fra Vera Moda,  Shorts fra Cubus, Sko fra Eurosko, Smykke fikk jeg i gave.

Heei søtinger ! ♥

Unskyld for at jeg ikke blogger så mye nå fortiden, men jeg har det for å si det rett ut, ikke så veldig bra. Så jeg har droppa blogginga litt, men idag følte jeg meg litt i bedre humør ogsånt så jeg måtte ta noen outfit bilder ! Det var ikke så spesiell outfit, men følte jeg bare måtte gjøre det siden jeg nesten aldri gjør det, tahah ! 

Men hva syntes du ?

Ha en fin mandagskveld vidre folkens, vi blogges ! ♥

 


15 kommentarer

Nails


For noen dager siden ordna veninna mi negla mine, ble fornøyd. Hun er jo flink da !  Syntes disse bildene ble veldig " kule ", thaha.. Fikk ikkenoe veldig bra bilde av slutt resultatet av bilde, så desverre ble det ikke noe av det. 

Hva syntes du ? Har du ei veninne som kan ordne neglene dine ? ♥


6 kommentarer

curls

Halo søte lesere ! ♥

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe i det hele tatt, har brukt en halv time på å krølle håret ! Ble egentlig ganske fornøyd ! Jeg har aldri pleid å være så fornøyd når jeg har krølla håret mitt, men denne gangen ble det akuratt sånn jeg ville ha det, theh ! 

Syntes du det ble fint ? ♥


25 kommentarer

Trening - Armer/håndleddHeei ♥

Skulle egentlig legge ut dette innlegget igår, men så ble jeg plutselig så travel, så jeg fikk ikke tid ! Men uansett, jeg har fått starten på treningen igjen og det er rett og slett herlig ! Tok en joggetur igår, bare en liten en, men det var deilig å komme seg litt ut igjen og trene. Nå i det siste har jeg trent mest armer ogsånt. Bruker bare 2kg på vektene fordi jeg føler jeg egentlig ikke trenger noe mer, er like greit med en du kan jobbe med lenge, enn å bli fort sliten med en gang.. !

Men nå har jeg litt dårlig tid, så vi snakkes bloggen ! ♥


8 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits