7.klasse avsluttningen!Heei !

Igår hadde vi 7.klasse avsluttning ! Var utrolig koselig, men på samme måte litt trist.. Har ikke lyst å splitte klassen ! Men det gikk bra med forestillingen ogsånt, så alt gikk bra. Hadde en vedlig bra dag igår, hehe .. Drar til hytta nå, så vi snakkes ! 

Har dere hatt avsluttning enda ? :)

 


Én kommentar

Dagens outfit !


Genser fra Only og jeans fra Cubus.

Hva syntes du ? ♥


2 kommentarer

PinkHeihei ♥

Da er det Søndag igjen da, slutten av helgen allerede ! Uff, tiden går fort.. Men det er jo bra, det er jo snart sommerferie ! Åå, som jeg gleder meg ! Jeg er nå ferdig med å pakke til hytta som jeg skal være på i 2 uker.. Gleder meg egenelig veldig ! Vi drar idag, så det er ikke helt sikkert det blir så mye blogging, men skal prøve å få til så mye så murlig ! Hvis jeg isåfall skal blogge noe, blir det tilig på morgen.. ! 

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Vi snakkes ♥

 


5 kommentarer

TgifHeei ♥

Nå er det endelig helg ! Føler jeg trenger søvn nå, hehe, bli deilig å sove lenge imorra .. ! Imorra skal jeg på bursdagen til veninna mi og jeg gleder meg masse, kommer sikkert ut noen bilder imorra kveld.. :) Idag på skolen så måtte jeg sefølgelig være så heldig å skade foten! Jeg fikk slengt den inn i en jern greie ( ahahha ), så jeg strakk en scene.. Så ja.. ! Men går bedre nå, måtte få med meg krykker hjem fordi jeg ikke greide å gå på det, men nå klarer jeg å gå litt på det.. ! Har blitt veldig lite blogging nå i det siste.. Uff, skal skjerpe meg ! Lover !

Men vi snakkes ♦


Én kommentar

sun- Bildene er tatt av meg med Nikon D5100

Hva syntes du ? :)


Ingen kommentarer

summer

Ååh, det er så deilig å tenke på at det snart er sommerferie ! Gleder meg så utrolig til å reise til hytta noen uker, båtturer og masse sol ! Noen som er enige ? 

Sorry for lite blogging, men har vært litt opp og ned, pluss skolearbeid, kjærestenmin og venner, så det har vært mye stress.. Nå føler jeg meg ganske sliten og gleder meg til å legge meg og sove leeenge imorra ! Kjenner at jeg trenger søvn nå, hehe ! 

Ha en fin kveld vidre, snakkes ! ♥


5 kommentarer

Martine's bursdag !

Halo !

Idag har jeg vært på bursdagen til Martine med bestejentene ! Åå, har vært herlig å komme seg ut med mange venner og kose seg ! Vi har vært på Lizzi's å spist pizza, gått litt rundt i by'n å tatt bilder osv.. Også dro vi hjem å sa på The impossible, den filmen var utrolig trist ! :( Men den var bra spilt inn, og jeg ambefaler den, men du kan begynne å gråte av den lissom, siden den historen er sann ! Men vi koste oss ihvertfall veldig og vi hadde det ganske gøy! Har hatt en kjempe fin dag idag ! <3

Bursdagsbarneeeet <33

God natt <33 kommentarer

Bli kjent fest

Heei !

Igår var jeg på Bli kjent fest på skolen vår. Var utrolig gøy å hilse på de andre vi kommer i klasse med til neste år ! Gleder meg masse til å komme over til ungdomskolen nå, er så lei barneskolen ! Bli deilig å komme til nye folk, få nye venner, og bytte skole, komme vekk fra de små, haha ! Møtte en av verdens sterkeste menn igår btw ! Han løfta meg, hahaha ! Heftig..


 
Var 3 stykker av de på skolen igår.. Han ene er faren til en i klassen vår, haha.. Men var jo kult å få besøk av dem ! 

Har du møtt en av dem ?

Hva gjorde du igår ? :)4 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits