Hytta( HHAHAAHAHA, herregud så søt )

Heihei !

Igår hadde jeg er herlig dag på hytta ! Kosa oss masse i solen, bada for første gang i år, grilla og kosa oss masse ! Var utrolig varmt og sjukt deilig, hehe ! Gleder meg til å tilbringe uker på hytta i sommerferien ! Åå, klarer nesten ikke ventee !

Hva gjorde du igår ?


2 kommentarer

Hyttetur med klassen !

 


 

var litt sur der, okei ? hahaha!

 

 

 
Heei ! I går så var jeg på hytta ( en røde kors hytte ) sammen med klassen min ! Det var utrolig koselig ! Vi overnatta der, grilte, hadde bål, sola oss og koste oss noe sjukt ! Eneste som var dumt var at det ikke var dekning der, haha ! Men vi fant ett sted der vi kunne få litt dekning, så det var ikke så ille! Men var ihvertfall utrolig hyggelig ! Har storkosa meg !

Hva har dere gjort så langt i helga ? ♥

Ha en fin dag vidre ♣


4 kommentarer

good night

Nederste bilde er tatt i dag tilig..

God natt alle sammen ! ♥


2 kommentarer

Summerfeeling !Aah, herregud så deilig det er ute nå ! Endelig sommervær ! Har bare vært å chilla ute i sola idag, har vært sjukt digg ! 

Har du kost deg med sommerværet idag ? <3


Én kommentar

Gratulerer med dagen Norge !

 

Gratulerer med dagen alle sammen ! <3

Nå har jeg nettopp kommen hjem fra toget, og det var helt greit, haha.. Sleit litt med å gå fordi skoa var for store og for trange nederst ( gikk med høyheltesko ), og det gjorde sjukt vondt å gå i dem, ellers gikk alt helt greit ! Nå skal jeg på skolen og treffe noen venner og kose oss med kaker, konkurranser (?) og masse annet ! Og i kveld skal jeg og ei veninne til Tivoli i Drammen, så vi gleder oss veldig ! 

Har dere gått i tog ?

Skal dere på tivoli ? 

Ha en fin 17.mai vidre alle sammen ♥

 


Én kommentar

Innkjøp !Kjolen er fra bikbok - Toppen er fra bikbok - Maskaran er fra Cubus.

Hallo ! 

Idag har jeg vært en runde på sentret med søstra mi ! Kjøpte meg en kjole til imorgen ! Kjolen ser mye finere ut i virkeligheten, haha.. Den er jo helt svart, så man ser den ikke så veldig bra på bilde, men uansett så ble jeg veldig fornøyd ! Og søstra mi spanderte maskaran og toppen, ble utrolig glad ! :) Har hatt en ganske bra dag idag egentlig, har vært litt sliten og trøtt men, det gikk over etter en stund på dagen..

Planene for imorra var egentlig at vi skulle til Tusenfryd, men så var det meldt litt overksya pg kaldt, så vi tar det en annen dag ! Så imorra legger jeg ut bilde av outfiten, før jeg skal gå i toget. Blir det siste toget vi skal gå på barneskolen, desverre ( egentlig ikke, blir deilig å komme over til ungdumskolen nå etter sommerferien ! )

Skal dere gå i tog ?

Hva syntes dere om innkjøpet ? :)6 kommentarer

Tinestafetten 2013 !

 

haha så helt fucka ut på det siste bilde, menmen..

Igår var jeg og klassen på Tinestafetten i Drammen ! Var utrolig gøy.. :) Var litt kaldt, men var ikke sånn at vi frøys ihjel.. ! Jeg er usikker på hvem plasser vi kom på.. Skulle gjerne visst det ! Jeg var reserve så jeg trengte ikke løpe, eheh.. :) 

Var du på Tinestafetten ? :)


2 kommentarer

Weheartit

 
Follow brukern min på WeHeartIt : lovepuusen 

Hadde blitt utrolig glad ! :)

Ha en fin dag vidre <3


7 kommentarer

Ukens favorittlåter !

 

 

 

 

Noen av disse du hører på også ? :)

 


4 kommentarer

Summer feeling !


Nye pb på facebook..

Åå, herregud så deilig vær det er ute ! Skjønner egentlig ikke at jeg orker å sitte inne nå, men gjør lekser også tenkte jeg at jeg kunne blogge nå som jeg har tid ! Men trur jeg dropper leksene og heller gjør dem i kveld, leksene skal ikke få ødelgge dette fine være ! Er jo over 30 grader her ! Må nesten komme meg ut jeg nå :)

Er det fint vær hos dere også ? 

Ha en fin dag vidre ! ♥


4 kommentarer

Dagens innkjøp !
- Topp fra Bikbok 99kr ( fikk med to neglakker ) - Light infusing foudation fra Loreal Paris 179kr - Svarte stikker fra Glitter 19kr. 

Jeg ble egentlig veldig fornøyd med dagens innkjøp ! 

Hva syntes dere ? ♥

 


15 kommentarer

Photoshoot
 

I kveld får jeg besøk av mormor, morfar, den ene onkelen min, søstra mi og oldemor, blir koselig å samle familien litt igjen ! Sorry for at jeg har vært litt dårlig med å skirve innlegg nå, men har hatt så mye annet å tenke på. Denne mnd og neste mnd blir veldig stressende.. Denne mnd så er det masse øving til 7-klasse avsluttninga, tinestafetten, masse bursdager, 17.mai, bli kjent fest og overnatting med klassen en helg.. Neste mnd er det enda mer stress med øvinga til avsluttninga,besøke ungdumsskolen, Blå tur ( En tur vi skal ha fra pengene vi har spart fra leierskolen, vi vet ikke hva det er enda.. ), VG- lista og 7-klasse avsluttninga og hytta.. Så det er masse jeg ser frem til nå ! Gleder meg masse til stort sett alt ! Også er det snart sommer :) Noe jeg gleder meg mest til, haha.. Men det blir ikke blogging vær dag, bare sånn at dere vet det. Må legge mye tid i skolearbeid og øving osv.. ! 

Noe dere ser frem til disse mnd'ene ? ♥11 kommentarer

Redigert bilde !


- Redigert på pixlr.com/express

Hva syntes du ? ♥


10 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits