God morgen! ( ettermiddag )

Heihei!

God morgen, eller burde jeg skrive ettermiddag? Hahah. Isåfall, var kjempe deilig å sove lenge idag, føler jeg alltid får sove best natten til søndagene. Men åh, imorgen er det mandag igjen. Skole, lekser, våkne opp tilig.. Uff, ikkenoe jeg ser frem til ihvertfall! Det beste er vell at det kun er 1uke til påskeferie!? Tiden går så utrolig fort, er vell ikke lenge til det snart blir sommerferie igjen også! Så selvom jeg ikke ser frem til skole, har jeg ihvertfall andre ting å se frem til! 

Ha en fin søndag vidre alle sammen, vi blogges! 
4 kommentarer

Last days ..Heihei!

Nå er det en stund siden jeg har blogga igjen, hehe. Men for det meste så har jeg ikke hatt så veldig mye mere blogglyst og heller ikke noe spesielt å blogge om. Jeg har rett og slett ikke tid til det nå. Men jeg har skrivd tiligere i innlegg at jeg skal blogge så fort jeg får blogglyst og tid til å blogge! Idag er det lørdag, noe som er utrolig deilig. Er så sliten av skole og lekser, så endelig får jeg tid til å sette meg ned å slappe av og droppe tanken av å gjøre skolearbeid! Nå er det heller ikke lenge til påskeferie, noe som blir kjempe deilig! I de siste dagene har været vært utrolig herlig! Må si jeg har savna og ha det så varmt ute! Igår var jeg en liten tur i by'n sammen med Mina. Var utrolig koselig og helt perfekt vær. Vi kjøpte oss is og satte oss ned ved Drammenselva, utrolig koselig! Også gikk vi for det meste rundt å kikka og hilste på folk.. 

Ha en fin lørdag alle sammen! 


4 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits