Dugnad på hytta !

Broren min og kjæresten Helle <3 Så søte de er :)

I hele helga har jeg vært på hytta å hatt dugnad ! Jeg og mamma tok å vaska den ene hytta, mens de andre jente vaska de 2 andre hyttene.. Mens vi vaska hyttene tok mannfolka å ordna masse forskjelldig ute på plassen og brygga osvosv.. ! Det var slitsomt men utrolig hyggelig også ! Elsker hytta vår.. Stor plass med sjø rett nedenfor hytta ! Åå, det er herlig ! 

Ha en fin dag vidre ! :)


2 kommentarer

Nattinatt.

Heihei !

Idag har jeg ikke gjort no i det hele tatt ( som liksom skal være så utrolig spenndene..) Men jeg har tatt sprøyte i dag ! Uffameg.. Jaja, gikk jo bra, men er ikke noe deilig, haha ! ^^ Ellers har jeg bare sitti inne å rydda rommet og gjort lekser, heh ! Ville egentlig bare stikke innom en tur for å si Natta ! Stikke ri dusjen nå, så vi snakkes mest sansynlig imorra ! 

Nattinatt ♥


Bilde fra mobilen som jeg tok istad.. Dårlig kvalitet.. mehh..


2 kommentarer

Smile

- Don't forget to smile ♥

Hva syntes du om bildene ? 2 kommentarer

Bilder fra Justin konsert !


Jeg fikk dessverre ikke noen bilder av konserten.. Mobilen min måtte sefølgelig klikke osv.. ! :(

Men jeg hadde en helt fantastisk opplevelse på konserten ! Det er garanert at jeg skal dit til neste år også ! Åå, herregud.. savner han allerede ! Han er så utrolig fin, haha ! Jeg hadde Golden Circle billetter, så jeg var jo ganske langt foran, jeg så han for det meste hele tiden. Det var faktisk ikke så mye pressing der jeg sto heller.. Kanskje kanske mye klaging om at folk var tøste ! Det var utrolig varmt der inne og vi fikk jo ikke ta med vann eller drikke inn ! Så jeg og jentene måtte holde oss uten vann i 4 timer ellerno.. ! Men det var en utrolig opplevelse, og et minne jeg kommer til å ha til jeg blir gammel ! 

Var du på konserten ?

Ha en fin dag vidre ♥


3 kommentarer

One Less Lonely Girl ( OLLG )

Åå, herregud så utrolig heldig hun er ! 

Noen som er like missunlig som meg !? haha <3 


4 kommentarer

Sunt og godt !

Bilde er tatt idag tilig ! ♣

Både sunt og utrolig godt med grovt knekkebrød, bremykt ( smør ) og banan ! Ambefaler det, bedre enn det ser ut som, selvom det ser ganske godt ut å, hehe ! ♥

Har smakt det før ? :)


4 kommentarer

Ambefalinger

Hei ! 

Jeg har noen produkter jeg gjerne vill ambefale for dere ! Her er dem :)

1. ST. MORIZ INSTANT SELF TANNING MOUSSES !

Denne selvbruningen er utrolig bra ! Den tørker veldig raskt inn i huden din og gir deg en fin brunfarge ! Den lukter faktisk ikke så ille som de fleste andre gjør heller. Minus poenget til denne er at jeg syntes den tørker for fort, så det er litt vanskelig å få det helt jevnt. Og det har skjedd en gang før av det har blitt sånn runde flekker der det ikke er no, da ser det ut som om du har noe solproblemer ( vet ikke hva det heter.. ) Men den er ihvertfall bra, og den er veldig god hvis du skal på fest eller annet. Man burde ikke dusje før 4 til 6 timer etter bruk. :) - Du får kjøpt den på Cubus og Vita ( sikkert andre butikker også )

2. KISS OF LOVE - PARFYME

Denne parfymen lukter utrolig godt ! Jeg kjøpte denne på Wear House på Krokstadsentret i Krokstadelva, det er vanskelig å si eksatt hvordan den lukter.. Men den lukter ikke så veldig søtt, kanskje litt mer søtt og surt i blanding, haha.. Den koster sirka 49kr. Og lukten varer nesten hele dagen, så den er både billig og bra !

3. DRY SPRAY OIL - HAWAIIAN TROPIC !Denne sololjen er utrolig bra ! Den lukter også veldig godt. Den funker veldig bra og du får mye fortere brunfarge av den ! Men det ambefales ikke å bruke den med en gang du soler jeg på starten av sommeren, man skal ha litt brunfarge og et underlag ( ? ) før man begynner å bruke den. Hvis du bare starter uten å ha solt deg i det hele tatt på begynnelsen av sommeren så kan det ende med solskader som 2grad forbrenning ! Men den funker veldig bra ! Den koster sirka 99 - 129 kr. Du får kjøpt den på Cubus ! ( Jeg vet ikke om det er så mange Cubus butikker som har dem igjen, for de blir ganske solgt ut )

Har du brukt noen av disse produktene før ? Isåfall, liker du dem ? :) 

 


Én kommentar

Bilder fra elevkvelden..

Halo !

Jeg glemte helt å skrive om Elevkvelden jeg var på, på fredag ! Det var egentlig ikkeno gøy i det hele tatt, haha ! Men jeg dri dit får å ha noe å gjøre.. Tok veldig mange bilder, men de var ikke så fine. Men det ble jo ett fint bilde av meg og Eva ! 

Har dere noen kjedelige elevkvelder på deres skole ? ^^


2 kommentarer

10 ting du kanskje ikke visste om meg !

1. Jeg får helt nøya da jeg ser en edderkopp !

2. Jeg blir fort irritert på sånne småting hele tiden, hehe..

3. Når jeg er hyper, klarer jeg ikke slutte å snakke og ord bare faller ut av munnen min, så det ender med latterkrampe.

4. Jeg er veldig følsom, så jeg blir lett såra eller kan missforstå ting ganske fort.

5. Når jeg møter nye folk er jeg ganske stille, men når jeg er med masse folk jeg kjenner liker jeg å drite meg ut.

6. Jeg blir glad når en gutt ler av det jeg sier, hah.. 

7. Jeg hater når gutter prøver å tøffe seg og trur dem er kule, for dem er absolutt kulest når de er seg selv ! 

8. Jeg elsker å trene. Jeg trener sirka 3-4 ganger i uka !

9. Jeg hater å ha dårlig tid på morgen, så jeg så vidt rekker å ordne meg og spise før jeg drar på skolen.. Da blir jeg bare grinete. haha ..

10. Jeg ELSKER gutter som gir meg klem uten en grunn, hihi 

Ser helt dopa ut på bilde, men hunden er søt <3

Noe dere ikke visste ? :-)


3 kommentarer

6 dager igjen !

Heihei !

Åå, idag er det bare 6 dager igjen til jeg får se verdens herligste og mest fantastiske gutt ! Justin Bieber ! Åh, jeg gleder meg så ubeskrivelig mye! TUSEN TAKK til mamma og pappa som gidde meg det til bursdags gave og TUSEN TAKK til verdens herligste bestevenn til at hun fikk tak i ! Hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke fått dratt i det hele tatt ! Jeg sitter nesten å griner bare tanken av at jeg skal se Justin Bieber !!!! 

Noen flere som gleder seg no helt sjukt til konserten !? :)

 


9 kommentarer

Danseforestilling ( VIDEO )

Heihei !

Idag har jeg vært på danseforestilling på Drammensteater sammen med klassen min ! Det har vært utrolig gøy, og veldig inspirerende ! Syntes ihvertfall jeg som har så utrolig lyst å komme inn på danselinja når jeg kommer inn på VGS.. ! Så vi får se da, om jeg får karakterer nok til å komme inn :) 

Jeg får ikke lagt ut noen bilder av de i klassen utenom meg selv.. Så det blir bare bilder av forestillingen og et bilde av meg, hehe ^^ 


Her er en video av de som dansa. Og jeg er ikke helt sikker på hvordan denne videoen har blitt ( om den klikker mye ellerno ), så si ifra om den var dårlig eller bra ! :-)

Hva syntes dere ? 


11 kommentarer

Before I Die
Noen som er enige ? 


4 kommentarer

Lørdagskos !

Heihei !

Ville bare legge inn ett innlegg før jeg så på film og kosa meg.. :) Jeg skal nemlig se på Twilight Breaking Down Pert 2 som du finner HER ( NB: Det kan komme opp reklamer av visse ting, men dette er bare å krysse ut med en gang! :) ).  Så i kveld blir det filmkos med appelsin, Snack a Jacks og iste ! 

ha en fin lørdagskveld alle sammen ! <3 

- Blogges


3 kommentarer

FridayHelu folkens <3

Endelig er det Fredag igjen, hihi.. !  Jeg har seriøst ikke gjort en dritt idag, haha.. Hadde egentlig planer om å være veldig sosial denne helgen, men vet ikke om det blir noe av ! Hah.. Men jeg skal prøve å trene litt da, jeg må være litt forsiktig begrunnav ryggen min. Har hatt utrolig vondt i ryggen idag, vet ikke helt hva det kommer av, men mamma sa det kunne kommet av at jeg ikke har det så velidg bra fortiden, med følelser, deprasjon, bullshit, og masse annet greier.. Men jeg har prøvd å legge sånne ting bak meg, så jeg prøver å finne på noe annet når jeg tenker negativt.. Og det har funka nå innimellom, så det er bra ! :)

Ha en fin fredagskveld, vi blogges ! <3


2 kommentarer

Døyn rytme..

Halo !
Åhherre, jeg trur jeg blir gæren snart, jeg kjeder meg seriøst dønn ihjel.. Det er så utrolig plagsomt å være i en døyn rytme at, neiuff.. Når jeg endelig blir bittelitt trøtt og endelig trur jeg får sove, så plutselig blir jeg helt våken igjen. Har ikke fått sovet noe nå, så trur jeg kommer til å slite litt på skolen etterpå ! Uff, skal opp og spise og ordne meg snart, begynner halv ni, så jeg har ihvertfall god tid da.. Jaja, sånn går det når man er oppe hele natta i feriene.. :( Har tilogmed litt vondt i hode også, så får vell ta en hodetablett ellerno. Haha, ble veldig klagete innlegg, men føler jeg er i skikkelig dårlig humør, hehe ! :P Slenger med et bilde jeg tok igår kveld, hihih..


Én kommentar

Our Kidrauhl ♥

Heei ! 

Idag fant jeg en helt utrolig fin sang, den er om Justin Bieber. Jeg har vært fan av han siden slutten av 5 klasse, assa 3 år sirka. Jeg er en stolt Belieber, bryr meg ikke om hva de andre sier eller syntes, jeg er en belieber og kommer til å være det lenge ! Jeg så de første videoene av han, og den første sangen jeg hørte var " Baby ", jeg begynte å lure på hvorfor folk syntes han sang som en jente, for det gjorde han absolutt ikke ! Jeg hørte mange nye sanger av han, og til slutt ble jeg bare helt ubeskrivelig betatt av han ♥ Jeg satt å så på videoer av han natten lang og ble så utrolig glad av han. Jeg slet mye med deprasjon for litt siden, noe jeg sliter litt mindre med idag, vær gang jeg så en video eller hørte en sang av han, så ble jeg glad, og latteren hans... den er så fin og søt og gaaah, vær gang jeg hørte den klarte jeg ikke være deppa, jeg begynte å le og begynte å tenke på andre ting. Han fikk meg i bedre humør noen ganger, og det betyr mer enn noen andre kan tru. Han betyr mye for meg, selvom jeg ikke kjenner han. Det er utrolig hvor mye en person kan bety uten å kjenne han/henne. Jeg hørte for litt siden at han hadde kommen inn på sykehuset, jeg holdte på å få helt nøya.. ^^ Jeg gikk inn på nettet og prøvde å finne ut hva som hadde skjedd. Han hadde kommen i koma, men våkna igjen, han hadde latt igjen et bilde av da han smilte og skrev at han hadde det litt bedre nå. Åå, så utrolig letta jeg ble ! Jeg syntes litt synd på han, pga all presset han får som en 19åring. Jeg kommer alltid til å være der for han, stille opp for han og være på hans side, UANSETT hva som skjer, så kommer jeg til å være en Belieber. 


Hva syntes dere om sangen ? Er du en Belieber ? :)


3 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits