Årets Påsketur !

Heihei ! 

Idag har jeg vært på en påsketur sammen med mamma ! Vi har gått litt rundt om kring i skogen og tatt masse fine bilder, og kost oss med skolebrød, kaffe og sjokolade ! Det har vært utrolig fin påskevær her Sør, og håper det forsetter, for det er utrolig deilig ! 

Hva syntes dere om bildene ? 

Har dere hatt fint påskevær i år ? :)Ingen kommentarer

Taco kveld !

Igår hadde vi besøk av mormor, morfar, onkelen min, søstra mi og oldemora mi ! Vi hadde taco kveld, og spise masse goooodt ! Hiihi ^^ Så det var koslig !

Idag har jeg vært på skitur sammen med mormor og morfar, det var utrolig deilig å komme seg ut i sola nå i påsken ! Har nesten bare sitti inne, så det var kjempe deilig! Pluss at det var herlig påskevær ute ! Så vi koste oss med solbærtoddy, appelsin og lefser ! :) Det er ordenlig påskekooos <3

Har dere vært på noe skiturer i påsken ? :)

Nattinatt :))


3 kommentarer

Skolebrød og påskekos !

Heihei !

Idag har jeg hjelpet mamma med å lage skolebrød og kanelboller ! Haha, wow, det var spenndene ^^ haha.. Jaja, har ikkje så mye å skrive om, nå skal eg bare chille med Teenage Boss og appelsin med kanel og sukker :) Etter det så skal jeg se på Paradise Hotel ! Men da snakkes vi sikkert imorra ellerno bloggen! Hade ;* Ha en fin onsdags kveld vidre.. :)

Én kommentar

Bestegutta.. !
Heey !

Idag har jeg vært med bestekompisene mine, og chilla for det meste, og spamma kamera mitt med bilder, haha ^^ Men uansett så vill jeg bare si tusen takk til Markus og Alexander for at dere alltid stiller opp for meg, det betyr ubeskrivelig mye for meg ! Dere er best guttaa ! <3

Har dere også noen bestekompiser ? :) 

Ha en fin dag vidre alle sammen <3


2 kommentarer

Lørdagskos !

Halo !

Da er det lørdag igjen ! Og Lørdag er vell kanskje den beste dagen i uka ? Eller hva ? Syntes jeg ihvertfall ! :) Idag har jeg vært i butikken sammen med mamma, er ihvertfall det eneste jeg har gjort idag, ellers har jeg bare kjedet meg .. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, etter det blir det bare chilling med godteri ! Så vi snakkes, håper dere får en fin lørdagskveld ! :)Én kommentar

God påske !

Heei ! <3

Åhguud, så deilig det skal bli med en ukes påskeferie, eller hva syntes dere ? Syntes det er helt herlig !! Idag begynte vi på skolen klokka 09:00 og slutta 12:00, åh det var deilig, hihi ^^  Etter det dro jeg, Eva og Joakim hjem til meg og var der en stund, men nå skal jeg ut, så vi snakkes bloggen ! ;*4 kommentarer

Stemme på meg ? :)

Heei !

Det er en Justin Bieber konkurranse som er i gang på Burger King ! Så jeg deltok, men jeg trenger stemmer !! Så jeg hadde blitt så utrolig glad om dere hadde latt igjen en stemme ? :) Får å finne meg så let etter dette bilde :

Trykk HER for å komme til konkuransen ! :)

Takk på forhånd <3


4 kommentarer

Hjemme fra skolen..

Hei !

Idag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg har hatt no helt sykt vondt i hode, våkna med at jeg så vidt klarte å stå.. også var jeg utrolig varm! Så jeg la meg, og da jeg våkna igjen tok deg en hodetablett og lå i senga å slappa av og sov litt. Så nå har det egentlig gått over litt, kan kjenne det litt noen ganger, så håper det blir bedre til imorra !  Jeg spiste frokost klokka 3 idag, det  var vell da jeg følte meg litt bedre og hadde mere matlyst, så jeg spiste; Yougurt med eple, rosiner, kanel og revet sjokolade ! Det var utrolig godt ! Dette burde dere prøve :)Men nå skal jeg se på Hotel Cæsar og kose meg med blåvær og vanlijesaus, også blir det vell Paradise Hotel etter det ! :) Kos dere vidre ikveld ! <3

Ingen kommentarer

Nytt design !

Hva syntes du ? :)


3 kommentarer

Amor

Åh, den sangen er helt herlig ! Kan si at den beskriver litt av hvordan jeg føler ting fortiden, så den blir litt deprimerende, men den er fin fordet, og jeg syntes at han som synger fortjener å komme høyere opp og bli mere populær enn det han er nå ! For han har en fantastisk fin stemme ! :)

Eller hva syntes du ? :)


2 kommentarer

LØRDAGS KOS..

heey søtinger ! <3

idag har jeg vært en liten tur på sentret, var der igår også.. men nå som jeg har fått penger så liker jeg og dra på sentret, haha.. Jeg har kjøpt et par ting da som jeg ble veldig fornøyd med ! Kommer bilder her :

ST.Moriz selvbrunig 99kr ( cubus ) - Sololje 129kr ( cubus ) - Persj og hvit singletter 49kr per stk  ( H&M )!

Selvbruningen amebaler jeg på det sterkeste !! Den er utrolig bra og gir en jevn hudfarge ! Men har merka at det blir litt flekker av den, men det kan hende det var pga jeg bare prøvde den of slurva litt, eller så blir det sånn, håper det blir bedre når jeg tar den på nøyere !

Resten av kvelden blir vell bare chilling med store broren min. Vi har nettopp lagd mat på egen hånd, hahah ! Så vi ble fornøyde :) Så nå skal vi vell snart se en film og kose oss med brus og potetgull ! Hihi.. 


- kveldens chille anntekk.. 

Kos deg vidre ikveld ! Håper dere får en fin lørdags kveld alle sammen ! 

Natta <3


3 kommentarer

Lite innkjøp !

Halo !

I forrig uke ( ? ) var jeg og Eva på sentret og da kjøpte vi en sånn gave på glitter med verdi av 400 kr i hver pose, og den koster bare 49 kr ! Så jeg måtte bare prøve å se om jeg fikk noe fint ! Så de to tingene her, er vell det jeg ble mest fornøyd med.. De andre tingene så rett og slett stygge ut, ahah.. Gadd ikke ta bilde av de, mamma kasta det i søppla. så det ekke no vits ^^ Men er glad de 49 kronene var litt vært det da, kjede syntes jeg var veldig søtt, og øreringene er veldig store og fine ! 

Idag har jeg bare chilla egentlig, skal snart gjøre resten av RLE leksa som er til imorra.. Og i kveld blir det kos med Hotel Cæsar og Paradise Hotel, noe som jeg er helt avhengi av, hehe ! Får vell se litt om jeg gidder å ta en tur ut eller om jeg bare blir hjemme resten av kvelden :) Men håper dere har kost dere masse idag og får en fin dag vidre ! <3 

- blogges !


10 kommentarer

Tokio Hotel <3

Heey <3

I det siste så har jeg fått dilla på Tokio Hotel ! Syntes spesiell Bill har en fantastisk fin stemme ! Åh, liker spesielt den ene sangen dems som heter * Don't Jump * ! Den er så utrolig bra, og rolig og litt deilig å høre på når du ikke orker så mye mas og stress rundt deg :) Nå i det siste året, har hele gruppa forandra seg noe intens ! Må ærlig innrømme at jeg likte stilen dems bedre før, men de er jo kule nå å da.. :) Hva syntes dere om Tokio Hotel ? :)4 kommentarer

GLEDER MEG SOM EN LITEN DRITTUNGE!

Åh vent a , jeg er en drittunge, hihi <3 :3

Åh, jeg gleder meg så fælt til paradise hotel premieren, som starter nå straks ! Skal kose meg med frukt salat foran pcen, har ikke no tv å se på, så krysser fingrene på at det går direkte på sia til TV3 !

Tokk et fint bilde av søta mi idag ! <3 hihi !

Skal dere se på Paradise Hotel nå ? :)


 


8 kommentarer

T.G.I.F

heihei ! :)

Åh, det er så deilig tenke på at det er helg ! Mmm, nå kan jeg endelig sove lenge, haha.. Igår i timen satt jeg å kjeda meg no helt sjukt. Helt til jeg kom på at den buksa jeg brukte, ikke var no fin også var den så UTROLIG kjedelig.. så jeg bedde hele klassen skrive på det, haha. Så den ble seendes sånn ut:


Hele buksa, til og med bak er det skrivi masse greier på, hahaa ! Jaja, sånn skjer når man kjeder seg i timen :)

Har du noen gang gjort det samme ? :)


Ingen kommentarer

Tips til trenings musikk !

 

 

Veit det var litt lite, men jeg tenkte jeg bare la ut litt nå siden jeg har mye å gjøre! Skal pakke til turen imorra :) Vi skal på en tur med 5-7 klasse imorra, så vi skal ha med oss ski, snowboard eller annet, pølser, varm drikke og en liten tur sjokolade.. Så det blir kos ! Håper det ikke er så lite snø der oppe sånn at vi ikke får gjort noe da, og håper det blir fint vær !! Men håper dere har kost dere masse idag. Jeg har ikke gjort så mye greier idag, har rett og slett vært helt utslitt etter helgen.. Så har bare vært hjemme og chilla og gjort no lekser da. 

Ha en fin dag vidre ! :)


3 kommentarer

Video fra konserten - Karpe Diem !

Videoen er filmet av meg :)

Har du vært på konsert i det siste ? :)


3 kommentarer

Vinterlyd konsert - BILDER

Karpe Diem ! :

Eric saade ! <3 <3 <3 <3 <3Halo ! <3

Nå er det så utrolig fint vær ute, det er nok ihvertfall 15 grader i solen ! Men jeg er som regel så usosial og sitter inne på pcen, haha ! Men skal snart ut, men tenkte jeg bare måtte blogge litt, hihi.. I går ( lørdag ) var jeg på Vinterlyd konsert i Drammen, sammen med Eva ! Det var utrolig gøy ! Vi overnatta fra fredag til lørdag og kosa oss masse :) 

* Det kommer video en video ikveld *

Var du på Vinterlyd konsert ? Eller skal du dit når den kommer til det omeråde der du bor ? :)

Ha en fin dag vidre ! <3

 


3 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits