City girlsHeii! 

Idag har jeg vært i drammen sammen med jentamii! Vi har egentlig ikke gjort så gjort så mye annet enn å kjøpe mat på mc'ern også tokk vi noen bilder.. Imed at det er søndag ogsånt, og ingenting er åpnet så hadde vi ikke så mye annet å finne pååå. Resten av dagen skal vi bare slappe av og kose oss med film og overnatting, blir kjempe koselig! 

Hva har dere gjort idag? 


2 kommentarer

Helg!Heihei!

Jeg vet jeg har vært så utrolig dårlig til å holde faste tider å blogge på, men nå så er jeg nødt til å få tilbake minnekorte mitt før jeg får tatt noe bilder med kamera! Jeg har også vært en del opptatt med andre ting som skole, ute hele dagen, trene og alt sånt som ikke er så veldig spenndene.. Men så fort jeg får tilbake minnekorte skal jeg blogge " fast " igjen. I det siste så har det egentlig gått litt opp og ned, noen dager er jeg veldig glad og helt på topp, mens andre dager har vært helt motsatt.. Jeg har vært veldig sliten i det siste, og ikke bare fordi jeg har gjort så mye, men har på samme tid hatt veldig masse å tenke på, og en del ting har skjedd. 

Ellers idag har jeg hatt en helt utrolig kjedelig lørdag, hadde virkelig ikke noe å finne på, helt til Martine kom på slutten av dagen. Vi dro til butikken og kjøpte sjokolade, bananer og påskeegg. Så vi smelta sjokoladen og koste oss med film! Så nå sitter jeg egentlig bare i senga mi og lurer på hva jeg skal gjøre resten av vinterferien, ahah! Er alltid sånn at i hverdager med skole, har jeg alltid altfor mye å gjøre, og andre dager som ferier osv, har jeg ikkenoe å gjøre. huuh kjipt ^^

Ha en fin lørdagskveld vidre alle sammen! Natta ♥


Én kommentar

Valentins dagen minHeii!

Igår var det jo valentins dag, og jeg håper alle koste seg like mye som jeg gjorde! Hadde en utrolig herlig dag med verdens beste og koste meg kjempe masse! Vi dro først til by'en og var der en stund før vi dro på kino, vi så på Død Snø 2, hahah ikke akuratt den beste " valentins filmen " men den var kjempe bra! Etter vi hadde vært på kino så tok vi bussen til han, og da var det masse telys ogsånt på pionet hans, det var såå søtt ! Også så vi på en film til og koste oss med pizzaaa! 

Hadde du en bra valentinsdag igår? ♥


2 kommentarer

Smoothie

Hei!

Igår lagde jeg meg en utrolig god smoothie! Noe som er sunt og utrolig godt! Må si det var lenge siden jeg hadde drikki det nå, og bestemt meg for å drikke det oftere. Ville bare slenge med et innlegg om hvor enkelt det egentlig er å lage smoothie! Tar deg jo kun 2-5 min! 


 

♥ En pakke med Smoothie Fantasy.

♥ 3 dl eple juice.

♥ Og litt youghurt.

♥  Miks blender.

ENKELT, IKKESANT!?

Liker du også smoothie? 

 

 


6 kommentarer

Morsdag
Heihei!

Jeg ville bare stikke innom får å øsnke alle mødre en fin morsdag! Spesielt mamma, kjempe glad i deg og håper du koser deg masse idag! ♥

Grunnen til at jeg ikke har vært noe aktiv på bloggen er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid, og fordi jeg ikke har hatt så mye å blogge om. Idag har jeg ENDELIG tenkt å trene! Har ikke fått trent i det hele tatt denne uka fordi pappa har jobba, men endelig så får jeg gjort det i dag, og hele neste uke, mm blir deilig! Gleder meg faktisk.. haha! Så målet for uka som kommer nå er å ikke spise godteri ( unntatt på fredag og lørdag for da pleier jeg å spise noe usunt uansett, heh .. ) eller ihvertfall holde meg kun til sunn mat! Så håper jeg klarer det, holder sikkert bare på mandag regner jeg med, siden vær gang jeg planlegger sånne ting, kommer alltid ei veninne ellerno bort å spørr om foreksempel sjokolade.. Det er urettferdig, ahha.. :(

Ha en fin dag vidre alle sammen! ♥


2 kommentarer

Rosaaa


Heihei! 

Unnskyld for at jeg ikke har blogget! Jeg har vært så travel også har jeg ikke hatt noe spesielt å blogge om, haha.. Har ikke rukket å tatt noen bilder atm, så jeg følte for å ta noen bilder nå og slenge ut et raskt innlegg! Jeg hadde egentlig planer om å trene idag, men nei.. Imed at jeg trener på jobben til pappa ( nevner det fordi det er mange som lurer på hvor jeg trener, så her fikk du svaret ) så er jeg avhengi at pappa er på jobb, og han slutta liksom når jeg slutta på skolen. Så jeg får ikke trent der denne uka, så jeg må vell trene hjemme? Haha, skal ihvertfall prøve å gjøre det beste ut av det! Men jeg rekker desverre ikke skrive noe mer! Jeg må rekke bussen som går nå om 15min, så vi snakkes bloggen! :)

Btw, elsker den rosa jakka mii, er sykt deilig å ha på, hoho 

Ha en fin kveld vidre! ♥


Én kommentar

Birthday partyyHeihei!

Igår var jeg på bursdagen til Janne, noe som var utrolig gøy, haha! Fikk ikke tatt så veldig mye mere bilder enn det som var her, fordi vi rett og slett glemte det bort, haah! De fleste bildene ble litt sånn.. ja, hahahah.. unormale? Men kan ikke si vi var så veldig normale igår uansett sååå, haha!

Ellers idag skal jeg overnatte hos ei veninne, gleder meg masse, så kommer sikkert til å legge ut innlegg imorra når jeg kommer hjem igjen. Blir sikkert litt seint imed at jeg skal trene etter jeg har vært hos henne! 

Ha en fin lørdag alle sammen ! :)


4 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits