Frokost

Alpro yoghurt - Grovt brød med avokado, skinke og krydder - Druer.Hei!

Idag ble det litt sein frokost fordi jeg har vært hjemme fra skolen idag også, desverre. Har egentlig lyst til å dra på skolen fordi det er så kjedelig å være hjemme hele dagen og ikke gjøre noe. Uff, alltid like kjedelig å være syk..  Men siden jeg ikke har noe annet å gjøre, kan jeg sette meg ned med lekser og True Blood resten av dagen, hehe.. ! Så imorra må jeg prøve å komme meg på skolen igjen, også skal jeg mest sansynlig trene, noe jeg har ekstremt lyst til, åhh! 

Ha en fin dag vidre herlige mennesker! ♥


6 kommentarer

Hjemme!

Heihei!

Jeg har jo som sagt vært på hytta siden Torsdag og kom hjem sent på søndag! Jeg har ikke fått nok tid til å blogge før idag, siden igår så måtte jeg fokusere på lekser, også skulle jeg til ei veninne! Og idag fikk jeg tid fordi jeg er hjemme fra skolen.. Har vondt i hode, og føler meg ikke så veldig bra! 

Hadde det ihvertfall utrolig koselig på hytta sammen med familien og veninna mi! Vi koste oss masse i skibakken, på skitur, og så på masse filmer ogsånt. Trur jeg ikke har ledd så mye på lenge som jeg gjorde denne helgen her, fikk vondt i magen, rart jeg ikke er støl, haha! Ellers så var det utrolig mye snø der oppe, var ihvertfall 1meter med snø, minst! Også var det iskaldt, så det var deilig å ha peis! Koste meg ihvertfall kjempe masse, gleder meg allerede til neste gang vi skal dit, skal si jeg ikke hadde lyst til å dra derfra og begynne rett på skolen igjen, haha.. ! Menmen.. Resten av uka skal jeg prøve å få til litt trening, ihvertfall imorra, fredag og søndag! Må komme inn i vanlig uke igjen, så da må jeg skjerpe meg og være strengere på hva jeg spiser og tider når jeg skal trene igjen! 

Har dere vært på hyttetur i det siste? 


3 kommentarer

EndeliigHeihei!

Ah, så utrolig herlig å starte helgen nå! Skal opp på hytta nå og blir der til Søndag! Besteveninna mi kommer opp på fredagen og gleder meg så mye! Så desverre folkens, det blir ikke blogging før på søndag/mandag! Så jeg tar en liten " blogg pause ". Men jeg lover at jeg skal ta masse bilder :)

Vi blogges herlige lesere ♥


6 kommentarer

Lazy day
Halo!

Nå har jeg endelig kommen igang med blogginga jeg egentlig skulle begynne med for 1 time siden, hahah.. Uff, er alltid sånn at hvis jeg skal gjøre noe, som foreksempel blogge, lekser eller annet, så finner jeg alltid andre tinger som er litt viktigere ( nei.. ) og glemmer bort hva jeg egentlig skulle. Men NÅ fikk jeg det endelig til, hihi.. Jeg våkna idag med at bikkja mi løp ut av senga mi og løp etter katta mi, noe som bråkte noe utrolig mye, haha.. Så så jeg på klokka og da var den 08:15, sefølgelig så kunne ikke den utrolig klokka mi ringe for en gangs skyld. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan alarmen min ikke funker noen dager, og andre dager funker den fint. Så har 3 alarmer nå sånn at jeg kan sikre meg at jeg våkner, HAHA. Når jeg kom hjem så følte jeg meg rett og slett syk. Så jeg gikk opp for å spise noe å la meg ned i senga og hørte på musikk og sovna i 10min, ettersom mamma kom inn å sa de skulle i butikken, så jeg fikk ikke sove igjen.. Så nå hadde jeg tenkt til å lage en bloggvideo ( !! ), håper på å legge den ut ikveld, eller imorra, eller så blir det på mandag ( imed at jeg skal på hytta snart ). Men nå føler jeg meg litt bedre, men føler meg forsatt litt " sliten ", jeg har ingen anelse hvorfor, men jeg bare er ikke helt i form trur jeg.. 

Hva har du gjort idag ?


6 kommentarer

Trene, sove, spise, lekser, venner, familie

Heihei! 

Åh, har vært så utrolig travel som vanlig de siste dagene nå. Består bare av trening, familie, venner og skole! Har vært borte hele dagen, bokstavlig talt.. Først skole, rett etter skolen drar jeg hjem å spiser, også rett å trener, kommer hjem sånn 6-8 tiden, så spise, lekser, rett i dusjen også legge meg.. Såå.. har desverre ikke fått noe tid til å blogge eller å være på pcen nesten! Er så sliten og støl i kroppen, så når jeg faktisk har hatt 1time eller 2, så har jeg satt meg ned å slappa av litt.. Men jeg tenker på å blogge vær eneste dag. og føler jeg må få prøvd å sette inn " blogging " i planen min til hverdagen også, haha! Dagene denne uka har gått litt opp og ned, men har klart å holde mote oppet og fått posetive ting å tenke på, som er veldig bra! Denne uka som kommer nå blir det mindre trening imed at pappa ikke skal være på jobben når jeg kan.. Så da slipper jeg ikke inn! Så blir nok bare trening hjemme og kanskje ut å trene med noen venner! Ellers så skal jeg dra på Onsdag, så da er det ikke sikkert det blir blogging før på Mandag etter Onsdag! Skal opp på hytta så gleder meg masse! Skal ha med ei veninne, og det kommer til å bli så utrolig koselig! ♥

Idag så har jeg trent sammen med Martine! Etterpå skal jeg, mamma, pappa og broren min på kino og se på Hobbiten. Har egentlig sett deg før, men ser den igjen, den var veldig bra! Så nå hadde jeg tenkt å dusje, ordne meg, spise også se resten av Hobbiten 1, før jeg drar å ser 2'ern. Så vi snakkes imorra bloggen!

 


Én kommentar

# FORGET THE RULES
Heihei!

Idag har jeg hatt helt full dag! Endelig fått tilbake trenings motivasjonen! Har satt opp timeplan når jeg skal trene, hva jeg skal spise ogsånt! Er så utrolig deilig å legge seg med god samvittighet igjen, ahh! Jeg trente sammen med Mina idag, og vi var kjempe flinke, thihi.. ! Etter treninga dro vi en kjapp tur innom Drammen for å handle litt. Jeg kjøpte den gensern dere ser over ( 129kr ), og Tangle Teazer i rosa! ( 149kr ). Trengte ny genser og trengte virkelig en ny hårbørste, så har hørt den jeg kjøpte nå skal være veldig bra, så håper det stemmer! Imorra blir det nok ikke trening, imed at jeg skal ut å handle og slappe av litt. Men på Onsdag, fredag og Søndag skal jeg trene og gleder meg faktisk, hehe ! 

Har dere masse treningsmotivasjon? ♥

God natt !


6 kommentarer

Snøø!

Heihei herlige lesere!

Jeg våkna idag tilig å så at det faktisk var snø på bakken! Jeg har egentlig ikke noe forhold til snø. men er jo sefølgelig fint når det er tørt osv..! Så måtte ut å ta noen bilder, haha! Idag så må jeg ordne rommet mitt ferdig til gjestene kommer! Også før det så skal jeg trene, føler jeg må komme meg oftere ut av huset for å trene! Så jeg har bestemt meg for å trene på jobben til pappa dette året, og begynne på Fresh Fitness til neste år! Det kommer kanskje ut et innlegg ikveld, er ikke sikker enda, kommer ann på hvor sent gjestene drar. Men eller så kommer det ihvertfall ut imorra! Kommer sikkert et innlegg og hva jeg fikk også! 

Hva skal du idag? :)


4 kommentarer

Bursdagen til Ine!


 

Heihei!

Ja, jeg vet. Hahahah, jeg skrev at jeg skulle begynne å blogge daglig osv, herregud! Jeg er så opptatt, er det murlig, haha.. Neiuff, trur jeg sier det sånn at jeg blogger når jeg først har tid! Igår så fikk jeg ikke blogget fordi jeg var først på skolen, også skulle jeg være med mamma og pappa i butikken, så jeg kjøpte meg nye sko, og nye sokker som er bare helt festa til føttene mine nå! De er så utrolig digge å ha på! Det er sånne sokker som automatisk varmer, aahh ♥ Og retter etter jeg hadde vært i butikken måtte jeg ordne meg ogsånt til bursdagen til Ine. Jeg hadde tenkt å legge ut et kjapt innlegg, men det rakk jeg ikke! Men ja.. På bursdagen så koste vi oss ihvertfall veldig! Spiste taco, kaker, godteri.. Trur jeg spiste litt for mye, merka det når jeg kom hjem ihvertfall, så trur jeg skal droppe godteri idag, haha! Vi hadde egentlig tatt gruppebilder med alle sammen på, men jeg har ikke bildene så fikk ikke tatt dem med.. 

Meen idag så er jeg nødt til å ryddet rommet, for det ser ærlig ut som om jeg har eksplodert en bobe inne der, så jeg må få gjort det idag! Også skal jeg øve og trene, på en lørdag faktisk.. hhaha! Kanskje jeg drar ut en tur etterpå, men må ihvertfall få gjort det meste til imorra imed at jeg skal feire voksen bursdagen min. 

Hva gjorde du igår? :)


Ingen kommentarer

De siste dagene..


Heihei! 

Uff, jeg er så dårlig til å klare å blogge daglig nå! Jeg er nødt til å slutte med å droppe det hele tiden, haha! Har vært så travel de siste dagene her nå, så har ikke hatt tid til å ta så mye bilder, eller blogget så mye! 

På mandag så hadde jeg bursdag, ble 14år! Fjortis allerede..  Jeg koste meg kjempe masse, fikk masse gratulasjoner! Også var jeg i by'n med ei vennine og på kino! Var så utrolig koselig! Vi så på Kill Buljo, jeg satt å lo til jeg grein nesten hele filmen, haha! Ambefaler alle som ikke har sett den, til å se den, den er virkelig morsom, haha! Ellers det eneste som var " negativt " var at vi hadde mattetentamen, sefølgelig måtte jo den komme på bursdagen min, så typisk.. Men var greit da, slutta tiligere og følte det gikk bra! Så jeg hadde en herlig dag sammen med venner og altsånn! Jeg fikk kamerastativ til bursdagsgave fra mamma og pappa! Ble utrolig fornøyd, noe jeg virkelig trengte og ønska meg! 

Ellers disse andre dagene. så har jeg vært på besøk og vært litt hos venner ogsånt! Idag har jeg vært hjemme fra skolen.. Har hatt veldig vondt i magen, og har ikke spist noe før nå. Tok en parasett for en time siden ellernoe, så har ikke så vondt akuratt nå, så håper det går over! Hvis det ikke er borte til imorra, så tar jeg heller bare med parasett på skolen elns, er så kjedelig å være hjemme hele tiden, føler meg så syk, haha uff.. 

Men nå skal jeg prøve å holde meg til bloggen en stund og fokusere litt mere på å ta flere bilder, jeg LOVER jeg skal bli flinkere. Men har hatt så mye annet å tenke på og en del ting har skjedd som jeg ikke deler her. Så derfor har ikke blogglysten vært helt på topp. Men skal skjerpe meg!


3 kommentarer

Mine nyttårsforsetter!

 

♥ Gjøre det mye bedre med skole, lekser og tenke litt mere på øving ogsånt. ♥

♥ Trene masse nå i Januar, Februar og måndtene som kommer mot sommern, for å få litt bedre selvtilgitt og bli litt tryggere på meg selv. ♥

♥ Begynne å bruke opp dagene mine til litt mere nyttige ting, og prøve å få mest ut av dagen. ♥

♥ Ta masse flere bilder, og lage kjempe masse gode minner med bra folk! ♥

♥ Prøve å bli kjempe brun til sommern, haha! ♥

♥ Ikke bry meg om hva alle andre syntes, og bare leve livet akuratt som jeg har lyst til og reise meg opp og smile! ♥♥ Legge meg tiligere sånn at jeg får mer søvn, noe jeg virkelig trenger. ♥

♥ Dra til nye steder og oppleve masse nytt! ♥

♥ Bleike håret mitt, eller farge det litt mørkere. ♥

♥ Møte masse nye mennesker og få flere nye venner. ♥

♥ Begynne på håndball! ♥

♥ Tenke mer på hva jeg spiser, og slutte å spise boller, kjeks osv på skolen. ♥

♥ Drikke masse vann! ♥

 Har du noen nyttårsforsettere? 

 

 


8 kommentarer

Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen!

Herregud tenk at det allerede er 2014! Tiden går altfor fort, haha! Jeg koste meg ihvertfall igår sammen med familien og spiste utrolig god mat! La meg ikke før klokka 04.00 igår, pluss at jeg ikke sov noe i det hele tatt forrige natt, så merker jeg er veldig trøtt og sliten nå.. Etterpå skal jeg på kino sammen med en som heter Markus, vet ikke om det kommer fler, det kan hende. Men vi skal se Hobbiten, så jeg gleder meg veldig! 

Håper alle sammen får et fantiskt år nå som vi nettopp har kommen til 2014! Så håper jeg dere koste dere masse inatt til alle som var våkne å festa, som sikkert har hangover idag, haha.. 

Vi blogges!


3 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits