Last day .. :(

Heei <3

Idag blir den siste dagen jeg har nettverk desverre ! Så jeg får bare brukt mobilen min til å blogge.. Men det kan hende det blir at jeg overnatter hos ei veninne så da kan jeg bruke pc'en hennes, haha ! Men jeg måtte bare skrive det nå lissom, derfor kommer det til å bli lite blogging desverre ! :( Idag sto vi på ski som jeg sa at vi skulle igår.. Det var faktisk bedre enn jeg hadde forventa.. haha ! Men vi lærte noen tekniker ogsånt.. Resten av dagen så har jeg gjort lekser og rydda rommet, nå har jeg tenkt til å hoppe i dusjen og etter det gjøre ferdig Norsk leksa ! Imorra skal jeg kjøpe glans vask ! Det er sånn hårfarge som varer i 8 uker ( ? ) ellerno, vi får se litt om hvem farge det blir, om det blir litt sånn honning farge nesten eller blondere enn jeg har nå ! Så det gleder jeg meg masse til ! :D


Ha en fin kveld vidre alle sammen ! 

Har du stått på ski i år ?


10 kommentarer

Skitur .. !

Heey pewser <3

I morra skal jeg m. klassen på skitur ! Gleder meg egentlig ikke så veldig, haha ! Liker ikkje å stå på ski sammen med masse folk, liker best når det er med familien ellerno.. ^^ Akuratt nå så ordner jeg tinga jeg skal ha med/på som utebukse, lue (!!!!), skjerf, jakke, lommevarmere, hansker, kakao (?), mat osv.. Orker ikke stå opp gry tilig bare får å ordne noen små ting som tar evigheter, så da får jeg våkne til vanlig tid, hihi ( 07:00 ). Idag var jeg med Martine får å kjøpe ski, siden hun ikke hadde.. etter det dro vi å spiste litt mat, hehe ^.^ Åhh.. det er så typisk at jeg må skade meg før jeg skal gjøre en aktivitet.. Jeg har plutselig fått utrolig vondt i beinet.. veit faktisk ikke hva som har skjedd.. men trur jeg har strekt en muskel eller ødelagt en muskel rett ved hofta ! :( Det gjør ihvertfall veldig vondt, så jeg prøver å slappe mest av med beinet idag så jeg slipper å lide imorra på skituren, ahah ! Men snakkes pewser ! Får vell gjøre bittelitt lekser jeg da, så jeg slipper å sitte med alt sammen imorra ! Nattinatt ! <3

 Hihi, nattinatt pewser <3


7 kommentarer

Home from school ..

Heey ! <3

Idag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg har hatt så utrolig vondt helt nederst i magen.. Vær gang jeg beveger meg så får jeg vondt.. klarte neste ikke stå opp idag for det var så smerter .. ! Så jeg får vell bare slappe av idag og ikke prøve å bevege meg så mye.. ! å sitter jeg å hører på musikk og sulter ihjel!! haha.. har ikke spist siden 11 idag, så gleder meg til middag ! Jeg har ikkeno nye bilder akuratt nå.. så jeg tar bare ett gammelt ett, hehe !

Håper dere får en fin dag vidre idag ! 


7 kommentarer

Ja, jeg vet..

Halo puser!
Hah.. sorry meg fortiden, men jeg har hatt null blogglyst.. også har jeg ingenting å blogge om.. så hvis du har noen tips, så du ifra! :) igår var jeg og trente og tok sol sammen med mamma, og det var herlig! Det var deilig å komme seg litt i form igjen, har vært veldig slapp i det siste.. skal bli litt flinkere til å trene, lekser og bli litt mere aktiv, haha og sunnere da ;)

Nattinatt puser! Glad i dere <3


6 kommentarer

Hvem hårfarge ?

Hallo puser !

Nå har jeg leita etter den USB'en min i hele dag.. og endelig fant jeg ut at jeg hadde lagt den under senga i skoffene.. ! Haha, men endelig fant jeg den.. !!! Idag har jeg vært med mamma, pappa og søss på en liiiten tur på senteret.. Og jeg fikk kjøpt en jeans og shampoo og balsam ( Sunsilk - Stronger to grow longer ) ! Så... resten av kvelden blir det vell bare film og lørdags kos da ! 

Også har jeg fått ny mobil btw <3 Type: ZTE blade 3 

Også vurderer jeg å gjøre noe med håret mitt !! Jeg er så drit lei det for å si det mildt.. haha ! Så jeg lurer på hvem farge burde jeg ha ? Mørke brunt, platina blondt, lyse brundt eller burde jeg ha det sånn som det er ? :)

Hva skal dere i kveld ? :)


 


12 kommentarer

Nothing Like Us

Omfg.. denne sangen er så fin at det er ikke murlig .. <3 Åh.. hører på den om og om igjen hele tiden nå ! Det er en av de nyeste sangene til Justin Bieber sånn btw <3 :)

Hva syntes du om sangen ? :)


11 kommentarer

Spørsmålsrunde !

Hey <3

Jeg tenkte siden jeg ikke har noe å blogge om, så vil jeg ha en spørsmålsrunde igjen ! Jeg vet jeg ikke svarte på den andre, men jeg lover at jeg skal svare med video!


Så da er det egentlig å bare spørre i vei ! :)
 


8 kommentarer

Bildedryss


Halo folkens <3

Idag har jeg vært med Martine og bare chilla, ahah.. vi hadde egentlig planer om å møte noen idag, men vi tar det imorra istedet.. ^^ Denne uka så har vi danseuke! Endelig for en gangs skyld har vi en bra dans ! Tema er Hip Hop ! Og jeg elsker hip hop !!! Jeg har vært inspiret av Hip Hop siden jeg var mindre og gaaaaahhh... !! Når jeg ser sånne folk som er drit proffe så får jeg bare lyst til å danse med dem.. ^^ Men hip hop er drit kult daaaaa.. eller hva syntes dere ?
12 kommentarer

Innkjøps - video !

Heei fantastiske søte lesere ! :D

Idag har jeg vært i utrolig godt humør, haha ! Men sånn serr.. endelig har jeg vært glad og hatt det morsomt for engangs skyld.. Jeg var på sentret med Thomas, Markus, Alexander og Kristian.. Åh.. endelig fikk jeg gått ut å le og smile litt istedet for å sitte inne hele dagen ! Jeg fikk kjøpt masse fint idag som jeg har ønska meg VELDIG ! Og jeg er drit fornøyd med alt sammen ! Og dette blir min første innkjøpsvideo faktisk .. :) Og jeg ser helt jævlig uuuuuuuuuuut !!!!!! Gaaah.. jeg orka ikke lage en til, pluss at kamera er det dårlig kvalitet på.. så det ser ut som jeg er hemma ellerno.. -.- menmen, gadd ikke ordne meg rett før jeg skal legge meg så.. det er lissom ikke noe poeng idet daa :P

Håper du liker deen ! :) Enjoy my ugly face.. 
14 kommentarer

Makes me ready for my birthday party!

Heei puser <3

Idag skal jeg feire voksenbursdagen min så det blir ikkeno blogging ikveld, dette innlegget blir veldig kort for gjestene kommer nå klokka 5 ! Så jeg må forte meg å blogge og ordne meg ! :) Bildene fra bursdagen kommer ut imorra ! :D


Ha en fin Søndagskveld alle sammen ! <3
6 kommentarer

Stemme på meg ?

Heey unike lesere ! <3

Jeg jeg meldte meg inn i en slags konkurranse istad på http://snyggtoppen.tk/ .. Så jeg bare lurte på om dere vær så snill, kunne stemme på meg ? :) Det hadde vært så utrolig hyggelig av dere ! Siden finner du > HER < Når du har gått inn på siden så er jeg ikke først, men er litt lengere ned på siden, det er samme bilde som jeg har som profilbilde på blogg.no :) 

Ja jeg ser mongo ut på bilde, men care.. hah !

Ha en fin lørdagskveld bidre ! <3


11 kommentarer

Give me love

Har du hørt den før ? :)


8 kommentarer

T.G.I.F + Spørsmål

Heei fantastiske lesere !

Da er det endelig Fredag !! Deilig å slutte på skolen og la være å tenke på at du skal ha gjort lekser og stå opp tilig ogsånt.. Istad bakte jeg Brownice, siden på søndag skal jeg feire voksenbursdagen min, så da blir det masse baking på mamma, ahah.. ^^ Gleder meg da, men er ikkeno morsomt å rydde rommet, vaske og støvsuge.. -.- "Gah.. jeg orker ikke idag gjør det imorra" haha blir alltid sånn <3 :) Menmen det må gjøres en dag, og den dagen må bli idag trur jeg, hvis jeg gidder, hahah !

Åhh.. det er så utrolig deilig å være drit støl ! Omg.. Igår hadde vi gym, så jeg, Andrea ( akmusic.blogg.no ) og mia styrte hele gymtimen ! Så vi hadde styrke og etter den gymtimen dro jeg hjem og trente mere.. så idag er jeg drit støl i låra, leggene og armene ! Men det er jo litt deilig å være støl, fordi da vet du at du har trent og at du har jobba bra :) Så det er ikke så mye negativt i det egentlig.. bare jeg som liker å klage over ting som gjør vondt, haha :)

Også skal jeg ha UKENS SPØRSMÅL, så hvis det er noen få ting dere lurer på så bare spørr ! :)

Ha en fin fredagskveld alle sammen <3 

Natti !


13 kommentarer

Header ?

Heey snupper ! <3

Jeg er så utrolig lei av den Headern jeg har akuratt nå.. Jeg trenger en ny ! Men jeg klarer ikke lage, så jeg lurte på om noen av dere vær så snill å lage en fin header til meg ? Hadde blitt så utrolig glad ! De som gjør det skal få belønning å bli linka :) Men hadde vært så takknemlig ! Hvis dere har lyst til det ( gratis helst..) så kan dere bruke noen av disse bildene ! :)
Headern må være 950x120px ( trur jeg :P )

Håper du hadde tatt deg litt tid for meg, hadde blitt utrolig glad ! :)

Ha en fin dag vidre ! :D11 kommentarer

Sorry meg..

Heey fantastiske lesere !

Sorry for at jeg nesten ikke har blogga denne uka, men jeg har hatt litt mye å tenke på ogsånt, pluss at jeg har hatt null blogglyst desverre ! Jeg har vært mye ute med venner, hold mye på med skolearbeid og humøret mitt har vært litt sånn opp og ned i det siste.. Men jeg trur det har gått litt over, så jeg skal prøve å blogge litt igjen da :) 
Jeg har fått et nytt Justin Bieber blad, som jeg kjøpte på Nervesen for 59 kr, og det er på tysk, haha ! Jaja, det får ikke hjelpe.. Da får jeg heller klippe ut alle bildene og henge dem opp på veggen hvis jeg i det hele tatt får plass ! Og en ting.. bare ignorer rote mitt i bakrunden.. -.- Rommet mitt ser helt for ** ut.. hihi, sånn er det når man er så slapp som meg som ikke gidder noe, hah ! :) 

Har du fått blogga lite i det siste ? ;)

Nattinatt ! <3


4 kommentarer

Endelig hjemme !

Hei fantastiske lesere !

I helga så var jeg på hyttetur sammen med 3herlige personer ! Pappa, broren min og kjæresten til broren min. Vi kose oss masse ! Var utrolig gøy da vi ble heist opp til toppen av en lang bakke og akte ned igjen! Var utrolig morsomt, gleder meg til neste gang ! Men kjæresten til broren min var uheldig og skada seg oppe i bakken, men det gikk heldigvis bra ! ;) 

Her er noen bilder :


Har du vært på hytta i helgen ? :)


7 kommentarer

Hytta, here i come !

Halo fantastiske lesere !

Må bare si at jeg ikke får blogga før på søndag ! Jeg skal opp på hytta, og skal være der fra idag til søndag, men kansje, bare kansje jeg får blogga EN gang iløpet av helga ! Men ihvertfall nå så er jeg feridg pakket så nå er det bare 15-10 min til vi reiser ! Kommer til å savne blogginga masse ( blir bittelitt fint med fri også.. heh ) ! Men da snakkes vi ihvertfall til søndag ! 

 

Skal du på hytta i helga ? ;)


10 kommentarer

Vinnern av ukens blogg blir...

cicoto.blogg.no

Gratulerer som vinnern av ukens blogg ! :D

Hva syntes du om bloggen hennes ? <3


5 kommentarer

I miss you more than you think ...

Okei.. jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal begynne innlegget..

Jeg ville egentlig bare få ut følelsene mine, jeg sitter å tenker på en person hele tiden.. jeg klarer ikke å få personen ut av hode. Det ligger så mange minner og samtaler jeg bare har lyst til å ta tilbake, men på samme måte så vil jeg ikke. Det er en utrolig vond følelse å tenke at inegnting av det vi hadde sammen kommer noen gang til å bli det samme som før. Ingen andre var som deg, du var seriøst en spesiell person. Du aner ikke hvor glad du fikk meg den tiden, du klarte å få meg til å bli glad på en måte ingen andre kunne ha klart det på.. Jeg var så glad for å ha deg. Jeg kunne snakke med deg om alt, du var trofast mot meg, og det betyr mye. Jeg kunne ønske jeg kunne skru tilbake all den feilen vi gjorde i forholde våres, men det gjør vondt å tenke på at det ikke går og at ingenting kommer til å bli noe forandring lenger. Den dagen du dro fra meg, var den værste dagen i livet mitt, jeg satt å grein i flere netter og uker, jeg vet at du gjorde det samme, og at du angra på det du gjorde. Men det å angre, har ingenting å si når du allerede har gjort det og ødelagt alt.. Jeg savner den gammle deg. Du er så anderledes.. alt er så anderledes.. verden, livet og alt.. Livet mitt har rast sammen, jeg klarer ikke å stå på mine egne bein lenger å være sterk. Jeg har prøvd og prøvd, men ting jeg gjør blir bare værre.. Jeg har prøvd å få deg ut av hode.. ja, jeg kan klare det 1time kansje 2.. Men vær gang jeg legger meg til å sove eller kjeder meg og begynner å tenke, er du den første som faller inn i tankene mine..


Denne sangen beskriver følelsene mine veldig akuratt nå.. Den er utrolig bra, men veldig deprimerende.. 

Hadde du vært her med meg ville ting vært perfekt.. Men nå er ingenting perfekt.. du er ikke her med meg. Jeg føler meg alene uten deg. Det har skjedd mange ganger at jeg har vært så deppa at jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å ligge i senga å gråte. Jeg vet at jeg har en sjanse til å gjøre det bra mellom oss, men den sjansen er ikke bra for meg. Om jeg gjør ting bra mellom oss, blir det værre mellom meg, familie og venner. Og det kan jeg ikke gjøre. Så jeg har 3 valg, og jeg har allerede valgt at jeg skal holde meg unna deg.. Men jeg vill egentlig ikke det. Men det er måten jeg må gjøre det på for å prøve å hjelpe meg selv. Kansje jeg finner en annen som er mye bedre ettervært. Men det får vente. 

 

Har du følt det sånn noen gang ?


9 kommentarer

Tirsdags kos !


Da stikker jeg opp får å se på film og kose meg litt sammen med verdens beste mamma <3 snakkes !

Skal du kose deg ikveld ? :)


9 kommentarer

Let It Burn !

Halo fantastiske lesere ! :)

Jeg ville egentlig bare vise dere den sangen her.. Jeg begynnte å høre på den igår, og jeg styntes den var utrolig bra ! Og ja.. jeg er forsatt syk.. Jeg trur jeg kansje skal på skolen igjen imorra ellerno, vi får se ! ;) Jeg kjeder meg utrolig mye fortiden.. kansje ikke rart i når jeg sitter inne hele dagen foran pc'en og tv'en, haha, men jeg har vært syk.. så detså! Men jeg håper så utrolig mye at jeg blir frisk til Torsdagen !! Vi skal opp på hytta fra Torsdag til Søndag, så jeg skal ikke på skolen på Fredag <3 Derfor syntes jeg at jeg burde dra imorra, for jeg trenger å få med meg litt og hilse på vennene mine før jeg drar igjen.. Gleder meg så utrolig mye til vi drar !!! Det blir så gøy å komme seg opp på fjellet igjen og stå på ski og sånne ting, vi har det alltid like hyggelig !

Hva syntes du om sangen ? 

Ha en fin dag vidre ! <3

Vill du bli ukens blogg ? Gå inn >HER<


4 kommentarer

Vill du bli ukens blogg ?

Halo kjære lesere ! <3

 

Nå er det ny uke og nye murligheter til å bli ukens blogg ! Jeg glemmte helt og legge ut innlegg om dett igår, så jeg får gjøre det idag ! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfelte at du er med, så trekker jeg ut imorra kveld hvem som blir den heldige :)


 

Vill du være med ? :)

Ha en fin dag vidre snupper <3


30 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden ! Part 1

Hva er det beste med å blogge ?

Det beste er vell å få kommentarer og lesere/sidevisninger, pluss at jeg liker å skrive litt om hva jeg holder på det, haha.


Er du forelsket i noen ?

Haha.. Justin Bieber<3


Har du kjæreste ?

Nei, singel og forever alone ..


Når begynnte du å blogge ?

Jeg trur det er 1år siden ellerno.. siden jeg har hatt mange blogger så det er vanskelig å si egentlig.. ^^

 

Hva syntes du om gutter som blogger ?

Syntes det egentlig bare er kult.. siden det er litt bra med forskjell mellom bloggene også, blir litt slitsomt å bare lese jenteblogger hele tiden, så jeg liker det ! :)

 

Hvor gammel er du ?

Jeg er 13år.

 

Hvor mange sidevisninger og lesere har du vær dag ?

Litt over hundre .. :)

 

Hvem elsker du ?

Øhm.. jeg elsker familien min, vennene mine, JDB og leserene mine <3

 

Hvem er din bestevenn ?

Martine sefølgelig <3


 

Ossen musikk liker du ?

Jeg liker egentlig allslags musikk ! :)

 

Har du søsken ? 

Ja, har en storebror og en store søster :)

 

Hvor bor du ?

Nærme Drammen.

 

Har du dyr ?

Ja ! Har 2 hunder, 1 katt og mange fisker !


 

Hvorfor blogger du ?

Fordi jeg liker det, jeg har også lite å gjøre på pcen.. haha ^.^

 

Liker du dyr ?

Sefølgelig! Jeg har dyr selv og jeg elsker dem <3

 


                                                                                                                                                                                           

 

Sånn.. da forsetter jeg med svara imorra, siden det blir så mange spm på ett innlegg, hehe ! :)

Likte du svara ? <3


7 kommentarer

It's my birthday today!

Heei søte lesere ! 

Idag er jeg endelig 13år ! Det første jeg gjorde idag tilig var å lage face .. ahahah ! Men jeg trur denne bursdagen kommer til å bli kjedelig siden jeg er syk.. ^^ Så jeg får liksom ikke gjort så mye .. 


Ha en fin dag vidre ! :)


21 kommentarer

Last day..

Heei perfekte lesere !<3

Imorra har jeg bursdag! Så idag er den siste dagen jeg er 12år.. ^^ Så eldelig får jeg facebook osv.. gaah .. jeg gleder meg egentlig.. siden det er så mange som har mast på meg med at jeg må få det snart, så .. Grunnen til at jeg ikke har fått meg facebook før er fordi jeg lagde meg face uten lov, og da fikk jeg straff med å slette den og vente til jeg er gammel nok.. -.- Men nå er jeg snart gammel nok, så nå har dem ikkeno å si lenger :D hihi <3 Men jeg er forsatt syk.. åhh.. det er kjipt å være syk på bursdagen sin ! Assa, jeg føler meg litt bedre idag, men uansett.. jeg trur jeg ikke kommer til å finne på så mye morsomt hvis jeg skal være syk på bursdagen min.. :( Men mamma skal kansje ta sol på jobben til pappa så da blir jeg med å trener kansje ! ( og kansje tar sol..Hysj..). Så imorra klokka 09:20 er jeg 13 år ( haha.. skjekka istad..).

Bilde er ikke tatt idag..

Ha en fin dag vidre ! <3


14 kommentarer

Crazy, sexy. wild


4 kommentarer

fitness inspiration

Likte du inspirasjonen ? :) 


14 kommentarer

Syk ..

Heei puser <3

Uff.. har hatt en utrolig dårlig start på morgen.. Jeg våkna idag og klarte ikke helt å stå opp til den tiden jeg skulle, så jeg stillte klokka på kvart på åtte, å kjennte at jeg ikke var i form i det hele tatt. Jeg lå i senga til klokka var ti over åtte ( 20min til skolen begynnte ). Også reiste jeg meg opp fra senga og hadde drit vondt i det ene øye, vondt i hode, hosta ekstemt, utrolig slapp, trøtt og vondt i halsen.. Men jeg ville ( omg jeg ville på skolen faktisk.. ^^ ) fordi jeg og Mia var kulturvært idag og vi skulle egentlig gå rundt om i alle klassene å si at det var forestilling osv.. Siden jeg var med på det de to andre gangene, så føltes det bare rart av meg og ikke komme idag heller, så jeg dro.. Da jeg kom til skolen var det akk det samme.. Så jeg klarte ikke mere og ringte hjem, så fikk jeg dra igjen ^^ Så.. da sitter jeg her på rommet og er syk og føler at jeg har vondt i hele kroppen.. ^^ :( Så da jeg kom hjem gikk jeg å la meg.. 

 

Har du hatt det sånn noen gang ? 

Håper alle sammen koser seg idag ! <3


4 kommentarer

2012 - Minner !

Var med venner <3

Bursdager - Tok masse rare bilder inne på ELKLØP .. haha !

Fatima kom på besøk ( ei jente fra leierskolen ) - Disko med masse kule folk <3

Forstua foten for et halv år siden sirka ( har forsatt vondt.. -.- ) - Båtturer <3<3<3

Fisketurer med båten - Fisketur i Åmot.

Spa med jentene mine <3 - Kino med Martine, Dennis og Henrik.

Da jeg fikk Justin bieber billetten - Shopping med veninner

Har du også noen gode minner fra 2012 ? :)

 10 kommentarer

Bilder - Overnatting

Hei fine lesere ! :D

I overigår til igår overnatta jeg om Martine hos besteforeldrene hennes. Det var utrolig gøy ! Vi bada i bobblebade ute på kvelden og hoppa i snøen i bikini.. ahahah ! Det var drit kaldt as.. Også var vi på gulskogen og hengte der en stund.. ^^ Dessverre så kjøpte jeg ikkeno ting, jeg kjøpte meg bare cappechino ( hvis det er sånn det skrives? ) og litt mat på Mc'en :) Og etter ve hadde vært litt der så dro vi hjem og var med 2 gutter vi kjenner godt.. så vi var litt ute også dro vi inn etter en stund siden det ble utrolig kaldt ! Oooogså kom jeg på at vi trente litt ! Åh det var deilig, selvom det ikke var lenge.. kansje 1time ellerno, siden vi varma opp litt også gikk vi ut å jogga. Så vi koste oss masse ihvertfall ! :) Tok ikke så mange bilder btw.. ^^

hahaha.. Martine liker å ta bilder mens jeg spiser ... ^^ Gå innom ukens blogg btw ! :) HER

 

Har du hoppa ut i snøen i bikini ? haha

Ha en fin dag vidre idag søtinger <3


14 kommentarer

Vinnern av ukens blogg blir......

Helgakristianseen.blogg.no !! 

Da er ukens blogg trekt ! Og håper dere som ikke vant ikke blir skuffa eller sur, fordi det er helt tilfeldig hvem som blir trekt ut ;)

Jeg så på bloggen hennes og det var kanske bra innlegg og bilder, så jeg syntes hun er vært det ! 

Gå innom bloggen hennes HER


7 kommentarer

Overnatting !

Heei kjære lesere ! :)

Det kommer til ikke til å bli mye blogging i resten av idag eller imorra.. Siden jeg skal overnatte hos Martine puuuuusen ! Gleder meg skikkelig mye ! :) Så da vet dere det ihvertfall.. ^^

hahaha.. der følte jeg meg litt unormal.. ehehe :) ( og møkkete på sokken..^^ )

Snakkes imorra kveld ! <3


8 kommentarer

Happy new year ! ( bloggvideo )

Godt nyttår kjære lesere !! :)

Nå er det 1.jan ! ( 5dager til bursdagen min jooo<3 ) Igår hadde jeg det kjempe koselig, vi spiste kalkun, kaker og godteri.. kan si at jeg ihvertfall ble stapp mett ! ^^ Før klokka var 00:00 så vi på en koselig film og kosa oss masse !  

Hva syntes du ? :)


17 kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits