God morgen! ( ettermiddag )

Heihei!

God morgen, eller burde jeg skrive ettermiddag? Hahah. Isåfall, var kjempe deilig å sove lenge idag, føler jeg alltid får sove best natten til søndagene. Men åh, imorgen er det mandag igjen. Skole, lekser, våkne opp tilig.. Uff, ikkenoe jeg ser frem til ihvertfall! Det beste er vell at det kun er 1uke til påskeferie!? Tiden går så utrolig fort, er vell ikke lenge til det snart blir sommerferie igjen også! Så selvom jeg ikke ser frem til skole, har jeg ihvertfall andre ting å se frem til! 

Ha en fin søndag vidre alle sammen, vi blogges! 
4 kommentarer

Last days ..Heihei!

Nå er det en stund siden jeg har blogga igjen, hehe. Men for det meste så har jeg ikke hatt så veldig mye mere blogglyst og heller ikke noe spesielt å blogge om. Jeg har rett og slett ikke tid til det nå. Men jeg har skrivd tiligere i innlegg at jeg skal blogge så fort jeg får blogglyst og tid til å blogge! Idag er det lørdag, noe som er utrolig deilig. Er så sliten av skole og lekser, så endelig får jeg tid til å sette meg ned å slappe av og droppe tanken av å gjøre skolearbeid! Nå er det heller ikke lenge til påskeferie, noe som blir kjempe deilig! I de siste dagene har været vært utrolig herlig! Må si jeg har savna og ha det så varmt ute! Igår var jeg en liten tur i by'n sammen med Mina. Var utrolig koselig og helt perfekt vær. Vi kjøpte oss is og satte oss ned ved Drammenselva, utrolig koselig! Også gikk vi for det meste rundt å kikka og hilste på folk.. 

Ha en fin lørdag alle sammen! 


4 kommentarer

God helg!

Heihei !

Jeg vet jeg ikke har vært noe flink til å blogge i det hele tatt de siste 2 ukene, men jeg har virkelig ikke hatt noe blogglyst i det siste. Altså jeg har hatt altfor mye å tenke på og jeg har ikke orket å sette av så mye tid til å blogge.. Men NÅ skal jeg skjerpe meg! Det kan hende jeg blogger mindre noen perioder fordi jeg rett og slett ikke har noe spesielt å blogge om. Jeg har tenk flere ganger " åh nå må jeg blogge snart! ", men så har jeg egentlig ikke noe å skrive om, ahah.. Men imed at mange venner ogsånt ber meg om å blogge igjen, så okei, men kan ikke love det blir så interesant, haha!

Men uansett, de siste dagene så har jeg for det meste vært ute med venner ogsånt! Jeg prøver å bruke mesteparten av tiden min på å være med venner fordi mamma og pappa planlegger å flytte snart. Selvom det kan bli veldig lenge til, så har jeg lyst til å bruke tiden min godt til å være masse med venner og lage masse herlige minner. For jeg vet jo aldri når dem finner et hus osv.. Og btw, så har jeg fått meg iphone 5c, noe jeg har vente kjempe lenge på! Hahah, er utrolig glad for at jeg endelig har en mobil der det er kamera foran, og ikke minst der bildene blir brae!

Men ellers ville jeg bare stikke innom for å ønske alle sammen en god helg! Håper dere koser dere masse ♥

 


Én kommentar

City girlsHeii! 

Idag har jeg vært i drammen sammen med jentamii! Vi har egentlig ikke gjort så gjort så mye annet enn å kjøpe mat på mc'ern også tokk vi noen bilder.. Imed at det er søndag ogsånt, og ingenting er åpnet så hadde vi ikke så mye annet å finne pååå. Resten av dagen skal vi bare slappe av og kose oss med film og overnatting, blir kjempe koselig! 

Hva har dere gjort idag? 


2 kommentarer

Helg!Heihei!

Jeg vet jeg har vært så utrolig dårlig til å holde faste tider å blogge på, men nå så er jeg nødt til å få tilbake minnekorte mitt før jeg får tatt noe bilder med kamera! Jeg har også vært en del opptatt med andre ting som skole, ute hele dagen, trene og alt sånt som ikke er så veldig spenndene.. Men så fort jeg får tilbake minnekorte skal jeg blogge " fast " igjen. I det siste så har det egentlig gått litt opp og ned, noen dager er jeg veldig glad og helt på topp, mens andre dager har vært helt motsatt.. Jeg har vært veldig sliten i det siste, og ikke bare fordi jeg har gjort så mye, men har på samme tid hatt veldig masse å tenke på, og en del ting har skjedd. 

Ellers idag har jeg hatt en helt utrolig kjedelig lørdag, hadde virkelig ikke noe å finne på, helt til Martine kom på slutten av dagen. Vi dro til butikken og kjøpte sjokolade, bananer og påskeegg. Så vi smelta sjokoladen og koste oss med film! Så nå sitter jeg egentlig bare i senga mi og lurer på hva jeg skal gjøre resten av vinterferien, ahah! Er alltid sånn at i hverdager med skole, har jeg alltid altfor mye å gjøre, og andre dager som ferier osv, har jeg ikkenoe å gjøre. huuh kjipt ^^

Ha en fin lørdagskveld vidre alle sammen! Natta ♥


Én kommentar

Valentins dagen minHeii!

Igår var det jo valentins dag, og jeg håper alle koste seg like mye som jeg gjorde! Hadde en utrolig herlig dag med verdens beste og koste meg kjempe masse! Vi dro først til by'en og var der en stund før vi dro på kino, vi så på Død Snø 2, hahah ikke akuratt den beste " valentins filmen " men den var kjempe bra! Etter vi hadde vært på kino så tok vi bussen til han, og da var det masse telys ogsånt på pionet hans, det var såå søtt ! Også så vi på en film til og koste oss med pizzaaa! 

Hadde du en bra valentinsdag igår? ♥


2 kommentarer

Smoothie

Hei!

Igår lagde jeg meg en utrolig god smoothie! Noe som er sunt og utrolig godt! Må si det var lenge siden jeg hadde drikki det nå, og bestemt meg for å drikke det oftere. Ville bare slenge med et innlegg om hvor enkelt det egentlig er å lage smoothie! Tar deg jo kun 2-5 min! 


 

♥ En pakke med Smoothie Fantasy.

♥ 3 dl eple juice.

♥ Og litt youghurt.

♥  Miks blender.

ENKELT, IKKESANT!?

Liker du også smoothie? 

 

 


6 kommentarer

Morsdag
Heihei!

Jeg ville bare stikke innom får å øsnke alle mødre en fin morsdag! Spesielt mamma, kjempe glad i deg og håper du koser deg masse idag! ♥

Grunnen til at jeg ikke har vært noe aktiv på bloggen er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid, og fordi jeg ikke har hatt så mye å blogge om. Idag har jeg ENDELIG tenkt å trene! Har ikke fått trent i det hele tatt denne uka fordi pappa har jobba, men endelig så får jeg gjort det i dag, og hele neste uke, mm blir deilig! Gleder meg faktisk.. haha! Så målet for uka som kommer nå er å ikke spise godteri ( unntatt på fredag og lørdag for da pleier jeg å spise noe usunt uansett, heh .. ) eller ihvertfall holde meg kun til sunn mat! Så håper jeg klarer det, holder sikkert bare på mandag regner jeg med, siden vær gang jeg planlegger sånne ting, kommer alltid ei veninne ellerno bort å spørr om foreksempel sjokolade.. Det er urettferdig, ahha.. :(

Ha en fin dag vidre alle sammen! ♥


2 kommentarer

Rosaaa


Heihei! 

Unnskyld for at jeg ikke har blogget! Jeg har vært så travel også har jeg ikke hatt noe spesielt å blogge om, haha.. Har ikke rukket å tatt noen bilder atm, så jeg følte for å ta noen bilder nå og slenge ut et raskt innlegg! Jeg hadde egentlig planer om å trene idag, men nei.. Imed at jeg trener på jobben til pappa ( nevner det fordi det er mange som lurer på hvor jeg trener, så her fikk du svaret ) så er jeg avhengi at pappa er på jobb, og han slutta liksom når jeg slutta på skolen. Så jeg får ikke trent der denne uka, så jeg må vell trene hjemme? Haha, skal ihvertfall prøve å gjøre det beste ut av det! Men jeg rekker desverre ikke skrive noe mer! Jeg må rekke bussen som går nå om 15min, så vi snakkes bloggen! :)

Btw, elsker den rosa jakka mii, er sykt deilig å ha på, hoho 

Ha en fin kveld vidre! ♥


Én kommentar

Birthday partyyHeihei!

Igår var jeg på bursdagen til Janne, noe som var utrolig gøy, haha! Fikk ikke tatt så veldig mye mere bilder enn det som var her, fordi vi rett og slett glemte det bort, haah! De fleste bildene ble litt sånn.. ja, hahahah.. unormale? Men kan ikke si vi var så veldig normale igår uansett sååå, haha!

Ellers idag skal jeg overnatte hos ei veninne, gleder meg masse, så kommer sikkert til å legge ut innlegg imorra når jeg kommer hjem igjen. Blir sikkert litt seint imed at jeg skal trene etter jeg har vært hos henne! 

Ha en fin lørdag alle sammen ! :)


4 kommentarer

Frokost

Alpro yoghurt - Grovt brød med avokado, skinke og krydder - Druer.Hei!

Idag ble det litt sein frokost fordi jeg har vært hjemme fra skolen idag også, desverre. Har egentlig lyst til å dra på skolen fordi det er så kjedelig å være hjemme hele dagen og ikke gjøre noe. Uff, alltid like kjedelig å være syk..  Men siden jeg ikke har noe annet å gjøre, kan jeg sette meg ned med lekser og True Blood resten av dagen, hehe.. ! Så imorra må jeg prøve å komme meg på skolen igjen, også skal jeg mest sansynlig trene, noe jeg har ekstremt lyst til, åhh! 

Ha en fin dag vidre herlige mennesker! ♥


6 kommentarer

Hjemme!

Heihei!

Jeg har jo som sagt vært på hytta siden Torsdag og kom hjem sent på søndag! Jeg har ikke fått nok tid til å blogge før idag, siden igår så måtte jeg fokusere på lekser, også skulle jeg til ei veninne! Og idag fikk jeg tid fordi jeg er hjemme fra skolen.. Har vondt i hode, og føler meg ikke så veldig bra! 

Hadde det ihvertfall utrolig koselig på hytta sammen med familien og veninna mi! Vi koste oss masse i skibakken, på skitur, og så på masse filmer ogsånt. Trur jeg ikke har ledd så mye på lenge som jeg gjorde denne helgen her, fikk vondt i magen, rart jeg ikke er støl, haha! Ellers så var det utrolig mye snø der oppe, var ihvertfall 1meter med snø, minst! Også var det iskaldt, så det var deilig å ha peis! Koste meg ihvertfall kjempe masse, gleder meg allerede til neste gang vi skal dit, skal si jeg ikke hadde lyst til å dra derfra og begynne rett på skolen igjen, haha.. ! Menmen.. Resten av uka skal jeg prøve å få til litt trening, ihvertfall imorra, fredag og søndag! Må komme inn i vanlig uke igjen, så da må jeg skjerpe meg og være strengere på hva jeg spiser og tider når jeg skal trene igjen! 

Har dere vært på hyttetur i det siste? 


3 kommentarer

EndeliigHeihei!

Ah, så utrolig herlig å starte helgen nå! Skal opp på hytta nå og blir der til Søndag! Besteveninna mi kommer opp på fredagen og gleder meg så mye! Så desverre folkens, det blir ikke blogging før på søndag/mandag! Så jeg tar en liten " blogg pause ". Men jeg lover at jeg skal ta masse bilder :)

Vi blogges herlige lesere ♥


6 kommentarer

Lazy day
Halo!

Nå har jeg endelig kommen igang med blogginga jeg egentlig skulle begynne med for 1 time siden, hahah.. Uff, er alltid sånn at hvis jeg skal gjøre noe, som foreksempel blogge, lekser eller annet, så finner jeg alltid andre tinger som er litt viktigere ( nei.. ) og glemmer bort hva jeg egentlig skulle. Men NÅ fikk jeg det endelig til, hihi.. Jeg våkna idag med at bikkja mi løp ut av senga mi og løp etter katta mi, noe som bråkte noe utrolig mye, haha.. Så så jeg på klokka og da var den 08:15, sefølgelig så kunne ikke den utrolig klokka mi ringe for en gangs skyld. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan alarmen min ikke funker noen dager, og andre dager funker den fint. Så har 3 alarmer nå sånn at jeg kan sikre meg at jeg våkner, HAHA. Når jeg kom hjem så følte jeg meg rett og slett syk. Så jeg gikk opp for å spise noe å la meg ned i senga og hørte på musikk og sovna i 10min, ettersom mamma kom inn å sa de skulle i butikken, så jeg fikk ikke sove igjen.. Så nå hadde jeg tenkt til å lage en bloggvideo ( !! ), håper på å legge den ut ikveld, eller imorra, eller så blir det på mandag ( imed at jeg skal på hytta snart ). Men nå føler jeg meg litt bedre, men føler meg forsatt litt " sliten ", jeg har ingen anelse hvorfor, men jeg bare er ikke helt i form trur jeg.. 

Hva har du gjort idag ?


6 kommentarer

Trene, sove, spise, lekser, venner, familie

Heihei! 

Åh, har vært så utrolig travel som vanlig de siste dagene nå. Består bare av trening, familie, venner og skole! Har vært borte hele dagen, bokstavlig talt.. Først skole, rett etter skolen drar jeg hjem å spiser, også rett å trener, kommer hjem sånn 6-8 tiden, så spise, lekser, rett i dusjen også legge meg.. Såå.. har desverre ikke fått noe tid til å blogge eller å være på pcen nesten! Er så sliten og støl i kroppen, så når jeg faktisk har hatt 1time eller 2, så har jeg satt meg ned å slappa av litt.. Men jeg tenker på å blogge vær eneste dag. og føler jeg må få prøvd å sette inn " blogging " i planen min til hverdagen også, haha! Dagene denne uka har gått litt opp og ned, men har klart å holde mote oppet og fått posetive ting å tenke på, som er veldig bra! Denne uka som kommer nå blir det mindre trening imed at pappa ikke skal være på jobben når jeg kan.. Så da slipper jeg ikke inn! Så blir nok bare trening hjemme og kanskje ut å trene med noen venner! Ellers så skal jeg dra på Onsdag, så da er det ikke sikkert det blir blogging før på Mandag etter Onsdag! Skal opp på hytta så gleder meg masse! Skal ha med ei veninne, og det kommer til å bli så utrolig koselig! ♥

Idag så har jeg trent sammen med Martine! Etterpå skal jeg, mamma, pappa og broren min på kino og se på Hobbiten. Har egentlig sett deg før, men ser den igjen, den var veldig bra! Så nå hadde jeg tenkt å dusje, ordne meg, spise også se resten av Hobbiten 1, før jeg drar å ser 2'ern. Så vi snakkes imorra bloggen!

 


Én kommentar

# FORGET THE RULES
Heihei!

Idag har jeg hatt helt full dag! Endelig fått tilbake trenings motivasjonen! Har satt opp timeplan når jeg skal trene, hva jeg skal spise ogsånt! Er så utrolig deilig å legge seg med god samvittighet igjen, ahh! Jeg trente sammen med Mina idag, og vi var kjempe flinke, thihi.. ! Etter treninga dro vi en kjapp tur innom Drammen for å handle litt. Jeg kjøpte den gensern dere ser over ( 129kr ), og Tangle Teazer i rosa! ( 149kr ). Trengte ny genser og trengte virkelig en ny hårbørste, så har hørt den jeg kjøpte nå skal være veldig bra, så håper det stemmer! Imorra blir det nok ikke trening, imed at jeg skal ut å handle og slappe av litt. Men på Onsdag, fredag og Søndag skal jeg trene og gleder meg faktisk, hehe ! 

Har dere masse treningsmotivasjon? ♥

God natt !


6 kommentarer

Snøø!

Heihei herlige lesere!

Jeg våkna idag tilig å så at det faktisk var snø på bakken! Jeg har egentlig ikke noe forhold til snø. men er jo sefølgelig fint når det er tørt osv..! Så måtte ut å ta noen bilder, haha! Idag så må jeg ordne rommet mitt ferdig til gjestene kommer! Også før det så skal jeg trene, føler jeg må komme meg oftere ut av huset for å trene! Så jeg har bestemt meg for å trene på jobben til pappa dette året, og begynne på Fresh Fitness til neste år! Det kommer kanskje ut et innlegg ikveld, er ikke sikker enda, kommer ann på hvor sent gjestene drar. Men eller så kommer det ihvertfall ut imorra! Kommer sikkert et innlegg og hva jeg fikk også! 

Hva skal du idag? :)


4 kommentarer

Bursdagen til Ine!


 

Heihei!

Ja, jeg vet. Hahahah, jeg skrev at jeg skulle begynne å blogge daglig osv, herregud! Jeg er så opptatt, er det murlig, haha.. Neiuff, trur jeg sier det sånn at jeg blogger når jeg først har tid! Igår så fikk jeg ikke blogget fordi jeg var først på skolen, også skulle jeg være med mamma og pappa i butikken, så jeg kjøpte meg nye sko, og nye sokker som er bare helt festa til føttene mine nå! De er så utrolig digge å ha på! Det er sånne sokker som automatisk varmer, aahh ♥ Og retter etter jeg hadde vært i butikken måtte jeg ordne meg ogsånt til bursdagen til Ine. Jeg hadde tenkt å legge ut et kjapt innlegg, men det rakk jeg ikke! Men ja.. På bursdagen så koste vi oss ihvertfall veldig! Spiste taco, kaker, godteri.. Trur jeg spiste litt for mye, merka det når jeg kom hjem ihvertfall, så trur jeg skal droppe godteri idag, haha! Vi hadde egentlig tatt gruppebilder med alle sammen på, men jeg har ikke bildene så fikk ikke tatt dem med.. 

Meen idag så er jeg nødt til å ryddet rommet, for det ser ærlig ut som om jeg har eksplodert en bobe inne der, så jeg må få gjort det idag! Også skal jeg øve og trene, på en lørdag faktisk.. hhaha! Kanskje jeg drar ut en tur etterpå, men må ihvertfall få gjort det meste til imorra imed at jeg skal feire voksen bursdagen min. 

Hva gjorde du igår? :)


Ingen kommentarer

De siste dagene..


Heihei! 

Uff, jeg er så dårlig til å klare å blogge daglig nå! Jeg er nødt til å slutte med å droppe det hele tiden, haha! Har vært så travel de siste dagene her nå, så har ikke hatt tid til å ta så mye bilder, eller blogget så mye! 

På mandag så hadde jeg bursdag, ble 14år! Fjortis allerede..  Jeg koste meg kjempe masse, fikk masse gratulasjoner! Også var jeg i by'n med ei vennine og på kino! Var så utrolig koselig! Vi så på Kill Buljo, jeg satt å lo til jeg grein nesten hele filmen, haha! Ambefaler alle som ikke har sett den, til å se den, den er virkelig morsom, haha! Ellers det eneste som var " negativt " var at vi hadde mattetentamen, sefølgelig måtte jo den komme på bursdagen min, så typisk.. Men var greit da, slutta tiligere og følte det gikk bra! Så jeg hadde en herlig dag sammen med venner og altsånn! Jeg fikk kamerastativ til bursdagsgave fra mamma og pappa! Ble utrolig fornøyd, noe jeg virkelig trengte og ønska meg! 

Ellers disse andre dagene. så har jeg vært på besøk og vært litt hos venner ogsånt! Idag har jeg vært hjemme fra skolen.. Har hatt veldig vondt i magen, og har ikke spist noe før nå. Tok en parasett for en time siden ellernoe, så har ikke så vondt akuratt nå, så håper det går over! Hvis det ikke er borte til imorra, så tar jeg heller bare med parasett på skolen elns, er så kjedelig å være hjemme hele tiden, føler meg så syk, haha uff.. 

Men nå skal jeg prøve å holde meg til bloggen en stund og fokusere litt mere på å ta flere bilder, jeg LOVER jeg skal bli flinkere. Men har hatt så mye annet å tenke på og en del ting har skjedd som jeg ikke deler her. Så derfor har ikke blogglysten vært helt på topp. Men skal skjerpe meg!


3 kommentarer

Mine nyttårsforsetter!

 

♥ Gjøre det mye bedre med skole, lekser og tenke litt mere på øving ogsånt. ♥

♥ Trene masse nå i Januar, Februar og måndtene som kommer mot sommern, for å få litt bedre selvtilgitt og bli litt tryggere på meg selv. ♥

♥ Begynne å bruke opp dagene mine til litt mere nyttige ting, og prøve å få mest ut av dagen. ♥

♥ Ta masse flere bilder, og lage kjempe masse gode minner med bra folk! ♥

♥ Prøve å bli kjempe brun til sommern, haha! ♥

♥ Ikke bry meg om hva alle andre syntes, og bare leve livet akuratt som jeg har lyst til og reise meg opp og smile! ♥♥ Legge meg tiligere sånn at jeg får mer søvn, noe jeg virkelig trenger. ♥

♥ Dra til nye steder og oppleve masse nytt! ♥

♥ Bleike håret mitt, eller farge det litt mørkere. ♥

♥ Møte masse nye mennesker og få flere nye venner. ♥

♥ Begynne på håndball! ♥

♥ Tenke mer på hva jeg spiser, og slutte å spise boller, kjeks osv på skolen. ♥

♥ Drikke masse vann! ♥

 Har du noen nyttårsforsettere? 

 

 


8 kommentarer

Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen!

Herregud tenk at det allerede er 2014! Tiden går altfor fort, haha! Jeg koste meg ihvertfall igår sammen med familien og spiste utrolig god mat! La meg ikke før klokka 04.00 igår, pluss at jeg ikke sov noe i det hele tatt forrige natt, så merker jeg er veldig trøtt og sliten nå.. Etterpå skal jeg på kino sammen med en som heter Markus, vet ikke om det kommer fler, det kan hende. Men vi skal se Hobbiten, så jeg gleder meg veldig! 

Håper alle sammen får et fantiskt år nå som vi nettopp har kommen til 2014! Så håper jeg dere koste dere masse inatt til alle som var våkne å festa, som sikkert har hangover idag, haha.. 

Vi blogges!


3 kommentarer

Innkjøp og hva jeg fikk til jul! ( VIDEO )

Snurr på hjulet for bedre kvalitet!!

Hei!

Åhgud så kleint det er å lage bloggvideo, hahah! Neiuff, håper det ikke ble så ille.. Så ikke ut på videoen heller, men er ikke så viktig, måtte få ut videoen! 

Hva syntes dere om innkjøpene og hva jeg fikk? 

ØNSKER ALLE SAMMEN EN HERLIG NYTTÅRSAFTEN! GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, KOS DERE KJEMPE MASSE ♥


2 kommentarer

Last monday of the year

Heihei!

Tenk at det bare er 1 dag igjen av 2013.. Er litt rart å tenke på egentlig, haha! I de siste dagene nå så har jeg vært ute å handla sammen med venniner ogsånt! Har tenkt å lage et innlegg om det senere idag, så vi får se om det kommer ut idag kveld/ettermiddag eller imorra tilig. Etterpå så må jeg ned på sentret en tur for å bytte en topp som jeg syntes var veldig fin, men den passa ikke.. Så skal skjekke om jeg får bytta den i en annen topp ellernoe.. Ellers så skal jeg på middag hos mormor og morfar, så det blir sikkert koselig! Er så mye middager og alt sånt, så får nesten ikke tid til å blogge eller ta bilder, haha! Skal prøve å få tatt med kamera mitt oftere når jeg skal noe, så får jeg sikkert litt mere å blogge om! 

Jeg hadde tenkt å lage et innlegg om hva jeg fikk til jul også, men jeg vet ikke helt når jeg skal legge det ut, haha! Får sikkert lagt det ut imorra hvis jeg ikke legger ut innkjøpene da, hehe! Også sånn btw, det er bare 6 dager til bursdagen min, hihi ! ^^

Syntes du det er rart at det allerede er siste dagen i året?


4 kommentarer

Bilder fra julaften!
Hei!

Ville bare slenge på et innlegg av bildene fra julaften! Koste meg kjempe masse med god mat og koselig familie! 

Har desverre ikke tid til å skrive mer, haha! Men vi blogges!

Hadde du det koselig på julaften? ♥

 


5 kommentarer

God jul!


Hei!

Ville bare stikke innom en liten tur før gjestene kommer og før jeg skal begynne å ordne meg! Endelig så er dagen her. Helt ærlig så kan jeg ikke si jeg har veldig julestevning, imed at det regner og ikke er noe snø ute.. Men inne så er det koselig med juletre, julepynt og masse annet som får litt mer julestevning! Jeg håper egentlig bare alle dere herlige lesere får en kjempe fin julekveld med masse deilig mat, og med en herlig familie! Så ønsker jeg dere en god jul, hihi ♥


9 kommentarer

1 dag igjen!
Heihei! 

Jeg kan virkelig ikke forstå hvor tiden blir av, det er jo liksom jul om bare noen timer! Tiden flyr så utrolig fort! Men uansett, så er det jo posetivt daa, sefølgelig! Jeg har gledet meg til jul kjempe lenge, og nå er snart dagen her, allerede! Kan liksom huske " for ikke så veldig lenge siden " så satt jeg og tenkte på at det var så lenge til julaften og at jeg gledet meg. Haha! 

Jeg har desverre ikke fått så mye tid til å blogge i det siste siden jeg har vært så utrooolig opptatt hele tiden nå! Har vært så mye stress de siste dagene nå siden jeg må handle julegaver, og i tillegg har jeg vært med venner og familie! Men kan si at jeg har kost meg denne måndten! Gått litt opp og ned men sefølgelig, det gjør sikkert alle. Det kan forresten hende det kommer enda flere bilder fra ballet, imed at jeg hadde tatt bildene derfra selv, så fikk jeg dem fort over på pcen. Men jeg regner med vi får de andre bildene lærerene også tok, som jeg da sikkert får når skolen begynner igjen! Men vi får se! Resten av dagen idag så skal jeg en tur innom sentret, igjen. Skal møte noen å være litt med de før jeg må dra, siden jeg ikke får sett dem på en stund etter jul! 

Åh, håper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til jul? Syntes alle isåfall fortjener å glede seg. 

God jul alle sammen! ♥

 

 


2 kommentarer

Møtte Tone Damli !

Var på konsert igår og så på Tone Damli! Herregud den dama er bare helt perfekt! Stemmen hennes er jo bare helt utrolig fin! 

Har du sett henne? Og hva syntes du om henne? ♥

5 kommentarer

Skoleball - 11.12.13
Halo!

Må bare først å fremst si at jeg hadde en fantastisk dag på Onsdag! Var kjempe gøy! Vi fikk kalkun med poteter og grønnsaker til middag, også var det cuppcakes til dessert! Det var kjempe godt! Var ihvertfall ikke dårligere enn jeg forventa! Var den beste kvelden jeg har hatt på lenge nå! Så mye latter og masse kos! Og for å ikke glemme de beste personene man noen gang kan ønske seg var jo der, må si kvelden var helt herlig! Garantert noe jeg kommer til å savne, haha :)

Har du hatt Juleball enda?

Ha en fin dag vidre folkens! ♥


Én kommentar

Julebord 2013

Heii! 

Igår var jeg på julebord! Det var så utrolig koselig, og var utrolig herlig å være samla hele familien igjen. Var utrolig god mat der, trur jeg ikke har vært så mett på lenge! Haha! Men var veldig bra utvalg der og masse godt! Gleder meg allerede til neste år ( hvis det blir noe sefølgelig ) ! Herreguud så tiden flyr! Har så utrolig mye å tenke på denne måndten! Er snart juleball og alt det der! 

Idag så trur jeg at jeg skal bruke dagen på lekser og litt nyttige ting! Og på Tirsdag skal jeg på kino sammen med familien, noe som blir veldig koselig! På onsdag er det juleball, noe jeg gleder meg noe sykt til. Blir jo det første skoleballet for meg! Torsdag og Fredag kommer jeg sikkert til å være ute sammen med noen veninner, og lørdag er det Whiteparty! Så har mye å se frem til denne uka! 

 Ha en fin dag vidre alle sammen! 


3 kommentarer

Dagens outfit - Julebord

Heihei!

Ah, har gledet meg til den dagen her en stund nå! Håper det blir fantastisk bra med god mat, masse latter og godt humør! Skal på julebord sammen med familien. Så jeg ville bare slenge med et innlegg om hva jeg skal ha på meg idag. Vi snakkes!

Ha en fin dag vidre folkens ♥


Ingen kommentarer

Last days

Hei heligheter!

Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste! Har vært veldig opptatt også har jeg ikke fått tatt så mye bilder. Men jeg har vært med den verdens beste jente i helgen! Har kost meg kjempe masse med kino, overnatting og masse latter! Kan ihvertfall si jeg har kost meg kjempe masse, og har ikke ledd så mye på måndesvis trur jeg! Vi så på Gravity på kino på fredag sammen med Martine, Niclas og Hernik, og det var koselig! Filmen var veldig nærvepinene, menmen.. Vi overlevde, haha!

Meg jeg får dusje nå! Jeg skal på julebord imorra sammen med familien, gleder meg masse! Kommer nok bilder ut på kvelden imorra når jeg kommer hjem! Skal ihverfall prøve å få det til! 

Ha en fin Lørsdagskveld vidre folkens! ♥

 


6 kommentarer

Tentamen i Norsk = Done
Heii! 

Da var endelig tentamen i norsk ferdig! Har hatt heldagsprøve, så vi har sitti foran en pc skjerm i hele dag, så merker jeg er ganske sliten i hode! Men jeg trur det gikk bra ihverfall! Nå så skal jeg til veninna mi så jeg har egentlig ikke noe tid til å blogge mere, skulle vært der for 10minutter siden allerede, så jeg må kjappe meg, haha! Etter det så blir det en liten tur på sentret sammen med ei annen igjen, så dagen idag blir full, hoho.. Får prøve å slappe litt av ikveld! 

Ha en fin dag vidre!


8 kommentarer

Helg!Hei!

Endelig helg igjen! Har øvd og holdt på hele uka så nå er jeg utrolig sliten! Får håpe jeg får sove lenge imorra, haha! Syntes jeg egentlig bare skulle legge igjen et lite innlegg før jeg gikk opp for å slappe av og dra i butikken, jeg har egentlig ikke så mye mer å si.. Utenom at forestillingen gikk veldig bra og alle var kjempe flinke! I helgen skal jeg på bursdagen til fettern min også skal jeg trene og ta sol, skal sikkert finne på en del andre ting også, får jeg håpe.. 

Hva skal du i helgen?

Ha en fin fredagskveld vidre, vi blogges!


2 kommentarer

New in - Shoes

Heiihei! 

Kom nettopp hjem med disse skjønnhetene her! Åh, endelig, har jeg nesten alt til ballet ferdig! Har nesten ikke hatt noe tid denne uka til å tenke på ting til ballet, har bare vært " ØVING " i hode mitt hele tiden .. Så har ikke fått blogget så veldig mye heller imed at jeg har vært ute også kobla jeg ut nettet fra pcen en dag, såå..^^ Imorra skal jeg ha 4 forestillinger, haha, så ønsk meg lykke til! Håper det vi har gjort feil idag, ordner seg og at det blir bedre til imorra! Så imorra tilig blir det full jobbing med øving, så skal vi gjøre alt vi kan for å gjøre det feilfritt! Gledermeg!

Hva syntes du om skoene?

Nattinatt søte blogglesere ♥


7 kommentarer

Dagens trening!

 

 Heihei! 

Ahh! Så sykt deilig å komme hjem med bra samvittighet idag! Er så deilig å trene, og er heldig som har en pappa der jeg kan ta sol og trene på jobben hans, hoho ♥ Jeg jogga 1mil på 30 min på tredemølle idag også trente jeg litt vekter, pappa prøvde å vise meg forskjelldige måter jeg kan trene på så nå har jeg litt mer å trene, haha! Har jo et mål om å få sommerkroppen sefølgelig! Var deilig og avslutte dagen med å ta sol også, må få litt brunfarge før ballet, haha :)

Har du trent idag?


5 kommentarer

Ballkjolen


Heihei! 

Jaaaa, endelig er den her! Så herlig og ha ihvertfall en ting på plass til ballet, haha! Føler jeg er nødt til å kjappe meg litt imed at det snart er ball.. Gleder meg ihvertfall veldig og håper dagen blir fantastisk bra! Og unnskyld for at jeg ikke har blogget noe i det siste, men har liksom ikke hatt noe å blogge om! Jeg har for det meste vært på skolen, trent og slappet av, hoho.. Var bare på Tirsdag det skjedde noe, var på kino, haha.. Så på Bad Grandpa! Den var ihvertfall veldig morsom! Og imed at jeg har så hysterisk dårlig sans for humor, så satt jeg og lo nesten hele tiden, haha! Igår så øvde jeg sammen med noen fra dansegruppa.. Vi har Eknes uke på skolen våres, så jeg kom inn på Danse gruppa og er ganske fornøyd med det! Og vi har kommen ganske langt, så håper det kommer til å gå bra når vi skal fremføre de 3 (?) dansene på Onsdag! Vi holder på med den andre dansen nå som vi skal lage på egen hånd hele ( nesten hele ) gruppa, og den blir så bra! 

Hva syntes dere om kjolen? ♥


5 kommentarer

Valpene


ÅH, herregud se så herlige de er! Huden min har fått valper og er så utrolig småå! Gleder meg til dem vokser opp. Måtte bare få delt et bilde av dem imed at det skjedde for forrige uke, og det var en som spurte om jeg kunne legg ut, så her har duu ! 

Ellers idag skal jeg feire bursdagen til mamma, så det blir mange folk idag! Det blir taco til middag og kaker ogsånt til dessert, hoho :) Er egentlig syk, noe som er veldig kjipt nå som det er helg! Men jeg får gå nå, vi snakkes! Håper dere koser dere vidre ikveld! God lørdag btw ♥


3 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden!

Hva er din yndlings film ?

Hmm, jeg har sett utrolig mange bra filmer! Men til tirsdag skal jeg se Carrie, og jeg har en stor følelse på at den kommer til å toppe scoren, så selvom jeg ikke har sett den så må jeg si den, hoho

Ellers så er det Cyberbulling, den er utrolig bra og handler om et viktig tema, mobbing! Jeg ser den om og om igjen, har sikkert sett den over 10 ganger! Syntes forsatt den er like trist og begynner å gråte vær

gang, så jeg ambefaler den for dem som liker å se på slike filmer!

Link til Cyberbulling full film: HER // Link til trailer'n til Carrie: HER

Har du noen drømmer?

Sefølgelig har jeg noen drømmer, hoho! Jeg ønsker så sykt å komme inn i et eget crew som det her ♥ Også har jeg utrolig lyst til å reise til London, Gran Canaria eller Italia! 

Jeg tror jeg liker kompisen til broren min.. Mange av venninnene mine sier at det ser ut som han liker meg også.. Broren min har til og med sagt at kompisen hans liker meg! Men jeg vet ikke hva jeg

skal gjøre! Jeg liker han på en måte.. Men på en måte også ikke! Det blir jo litt rart om jeg blir sammen med han, eller? Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Eller hva ville du gjort?

Ojj! Det kommer sefølgelig ann på aldern lille venn, om det er 5års forskjell foreksempel så syntes jeg ihvertfall dere burde vente med et forhold (?) Men alder er jo bare et tall, og så lenge dere liker

hverandre veldig godt, så syntes jeg at du burde snakke med foreldrene dine eller ihvertfall kontakte noen å snakke med! Siden jeg ikke vet hvem du er så er det litt vanskelig! Men om du vill prate så er det

bare å sende melding til meg på facebook!


Hater du noen?

Jeg hater ingen, men sefølgelig alle sammen har sikkert noen man missliker:)

Hvem i klassen din synes du er kjekkst?

Jeg syntes det ikke er noen spesielle kjekke i klassen, men de fleste er hyggelige:)

Værste du noen gang har opplevd?

Fra skader så er det vell at jeg fikk nesten en spiker igjennom foten for 2år siden ellerno, eller den ene gangen jeg ble banka av en gutt når jeg gikk i 4.klasse (?) :O

Favoritt sang?

Justin Bieber - U got it bad

Shameless prøv igjen

Cir.Cuz - Interrisert

Rihanna - What now

Chim1 - Som meg

Værste sang du har hørt ?

Må vell være sangene til Ramstein.. æsj

Hvor høy er du?

1.60 

Har du kjæreste?

Nope, single and free 

Siste bilde av deg?

OGSÅ VILLE JEG BARE SI GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MAMMA, KJEMPE GLAD I DEG ♥

Ellers, god helg alle sammen! 


2 kommentarer

Christmas wishes
1. SLEEPLESS pumps i sølv --> HER // 2. Diamant BH --> HER // 3. TEEEZ leppestift i rosa --> HER // 4. Big Bronzing Powder --> HER // 5. Primer Shiner Killer --> HER // 6. Bikini --> HER // 7. Amber Cardigan --> HER // SVEA lue --> HER ♥

Ååh, må bare si jeg gleder meg som en liten drittunge til juletider! Er så utrolig mye gøy som skjer neste måndte! Tenkte jeg bare kunne dele en liten ønskelite til dere, noe dere likte? :)


7 kommentarer

Smakebit - Julekjolen min


Hei! Jeg fikk kjolen jeg skal bruke på julaften og nyttårsaften i forrige uke, har ikke rukket å laget et innlegg om det! Men uansett, her er en sniktitt av den! Jeg syntes ihvertfall den er kjempe fin, og helt ærlig så syntes jeg at jeg kledde fargen også, hoho ♥ 

Hva syntes du om fargen ogsånt? 

Vill du se hele kjolen? Gå inn på Instagramen miin : lovepusen gjerne follow meg hvis du ønsker det ♥


20 kommentarer

New in!Rødvin cardigan fra Vera Moda, 150kr ~ Foundation fra Cubus, 127kr ( den var billigere fordi det var 25% )

 


3 kommentarer

AtumnHei! Brr.. er så kaldt ute! Føler hele kroppen bare stivner med en gang jeg går ut døra, hah.. Så jeg holder meg inne, så lenge jeg ikke måå ut. Idag har jeg vært på skolen som vanlig, og resten av planene var å gjøre noe lekser, men det fikk man aldri tid til.. haha! Men jeg får prøve å sette meg ned nå og prøve å konsentrere meg litt og gjøre noe.. Etter lekser så må jeg i butikken å kjøpe det jeg trenger, blir mest sansynlig å bestille en ballkjole idag også! Gleder meg til den kommer så jeg får prøvd den:) Ellers så har jeg kanskje tenkt meg på kino og se Bad Grandpa sammen med noen veninner!

Hva skal du idag? ♥


4 kommentarer

søndag, igjen.. 

Heyhey! 

Neii, helgen er over allerede.. Frister ikke med skole idet hele tatt imorra! Har vært så mye å gjøre i helgen at jeg såvidt har hatt tid til å slappe av.. Har egentlig ikke skjedd så mye " bra " denne helgen, så har på en måte ikke fått kost meg som jeg trudde jeg skulle.. Men uansett! Jeg var å så på noen veninner som hadde cheer forestilling istad, de var så flinke! Ellers så ville jeg bare si - Gratulerer med farsdagen, pappa ♥  

På det bilde øverst så er det Skogsbær youghurt med eple og kanel, er kjempe godt! Har du ikke smakt det så burde du virkelig prøve det! Hoho ♥

Hva har du gjort i helgen?

 


4 kommentarer

Endelig helg!

Heihei ! Herlig med helg igjen, eller hva? Åh ♥ Planene mine for helgen er helt fullt, haha.. Håper jeg får litt tid til å sove lenge selvom jeg har en del å gjøre! Jeg har forresten lagd sminkevideo til dere! Er mange som har spurt om jeg kan lage det, og har spurt en del ganger om hvordan sminke jeg bruker, så da tenkte jeg at jeg måtte få lagd en snart! Så den kommer sikkert i løpet av helgen! Jeg regner med at jeg svarer på spørsmålsrunden på mandag, enten video eller innlegg, er ikke helt sikker! Føler det alltid blir så " kleint " med spm - video, haha ! Men skal prøve også må jeg ha tid også!

Har dere en del dere skal gjøre i helgen? 

Ha en fin helg alle sammen, kos dere masse! ♥


11 kommentarer

Dagens treningsøkt

Hei! Åå, er så sliten i beina, haha! Har løpt 1mil på tredemølle idag, endelig har jeg fått tilbake treningslysten min igjen! Belønningen min var jo 20min solarim etterpå, åhh! Fikk sommerfølelsen tilbake, hihi ♥ Følte jeg bare måtte dele ett innlegg, imed at jeg har fått veldig blogglyst igjen også, hoho! Har du vært å trent idag ? :)

Ha en fin søndagskveld vidre, vi blogges! 


4 kommentarer

Spørsmålsrunde!

 

Hei! Siden det er så lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde så tenkte jeg at jeg kunne ha en nå! Så hvis det er noe du lurer på om enten meg eller bloggen, så bare spørr! Jeg håper på å få svart på video, så vi får se hva det blir til. 

Har dere noen spørsmål om meg eller bloggen ? Så spørr meg i kommentarfelte og jeg svarer på video/innlegg senere i uka :)12 kommentarer

Kino


Heihei ♥

Tenk at det allerede er November!? Herregud som tiden flyr fra meg.. Er bare litt over 1 mnd til julaften, og 64 dager til bursdagen min, hoho! Ihvertfall.. denne måndten her er det mye som skjer, og det er det egentlig de 3 mnd som kommer.. November, Desember og Januar! Så kan jo hende det blir litt mere blogging imed at det er mere som skjer ogsånt, men på samme måte litt mindre også, siden jeg vet ikke når jeg får tid til å blogge egentlig! Men sefølgelig skal jeg prøve alt for å huske å skrive et innlegg om dagen, prøve alt jeg kan ihverfall! Idag skal jeg på kino med noen venner, er kinodag idag, så det er halv pris på billettene! Så skal kose meg masse både på kinoen og i by'n idag ! 

Vi blogges! Ha en fin dag vidre ♥


8 kommentarer

TGIF

Hei! Herregud så herlig med helg! Venta hele uka, haha.. Har for det meste sitti hjemme med lekser og øving til prøver denne uka, er enda en liten prøve på mandag, så må bruke litt tid til å øve i helgen også.. Men trenger ihvertfall ikke stresse med det, kan slappe av litt og ikke tenke på at jeg skal ha lekser " imorra " lissom.. Men imorra skal jeg på no Halloween paty, siden veninna mi virkelig ville ha meg med, så da ble det til at jeg drar alikevell, blir sikkert gøy det! 

Har ikke fått tatt så mange bilder denne uka fordi jeg ikke har hatt kamera, den ligger oppe hos veninna mi, desverre..^^ Har forresten kjøpt ny kjole! Kan legge ut bilder av den når den kommer i posten.. Skal bruke den på julaften og nyttårsaften, gledermeg! Trur den skal komme imorra, eller så kommer den på mandag.. 

Skal kose meg med taco og film ikveld, og sove lenge imorra, blir digg ♥

Dere får ha en fin fredagskveld vidre, så blogges vi ! 


7 kommentarer

Ekstremt salg på Nelly !Halo !

Nå så har Nelly.com supersalg på masse klær, sko, bikinier, sminke, vesker, smykker og massevis av kjoler til under 100kr tilogmed ! Siden det er VIP salg, så må man ha en kode for å komme inn, og det er VIPSALE, hvis du skal inn så trykker du HER ! Jeg har selv veldig lyst på kjolen som er på øverste bilde, nummer 4 og 6. Den svarte koster 89kr, og den røde koster 119 ! Det er så billig, ååh elsker salg ! ♥

Tenk å stikke innom en tur ? :)

Ha en fin dag vidre ♥


Én kommentar

School

Heihei ♥

Kjenner at jeg er så utrolig lei skolen nåå! Åh, kunne øsnke det var ferie igjen.. Menmen, jobben må jo gjøres..  Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig, bare vært på skolen ( som du ser over ehe ) og vært hjemme på pcen, yes daa føler meg sprek jeg vetduu ! Neida, uff føler jeg må komme meg litt mer i aktivitet nå altså, haha.. Har jo mista mobilen min, så ender med at jeg sitter på pcen minst halve dagen vær dag, ahah iche braa.. Men skal kanskje begynne på håndball, noe jeg gleder meg veldig til ! Så da får jeg trent litt mer samtilig også ! Men nå må jeg stikke.. Skal opp og spise også skal jeg på sentret en tur, så vi snakkes ! Ha en fin dag vidre ♥


3 kommentarer

Homework

Heihei.. ! 

Åh begynner å bli så lei lekser allerede, håper ikke jeg er den eneste ?! Føler jeg alltid gjør alt annet når jeg har tenkt å gjøre lekser.. som nå, for nå sitter jeg å blogger.. ! Som dere ser så har jeg jo frem boka, men følte jeg " bare " måtte blogge først, hahah.. Men men, jeg skal prøve å konsentrere meg med lekser nå og slå av pcen en stund.. 

Noen som føler det samme ?

God natt alle sammen ♥

 


2 kommentarer

All that matters

Heihei bloggen ♥
Er lei for at jeg er utrolig dårlig med å holde et fast blogg innlegg vær dag, men jeg har bare ikke sånn veldig blogglyst egebtlig.. Har heller ikke noe spesielt å blogge om, så jeg kommer nå til å blogge hvis det er noe spesielt jeg vill blogge om ellerno! Så det blir nok ikke blogging vær dag.. Jeg hører ofte på skolen ogsånt at jeg må blogge oftere, og det er utrolig koselig å høre, hoho ^^ Men desverre så syntes jeg det ikke er så vits å blogge om når man ikke har lyst da, for innleggene blir vell sikkert litt bedre når man virkelig har lyst, eller ? :) Slenger med noen nye bilder jeg, haha ;Men Justin har kommen med noen nye sanger, og jeg må si jeg er helt lost i dem ! Åh, dem er så fine hhiih ♥ 

All that matters ;


Heartbreaker ;

Hva syntes du om de nye sangene til Justin Bieber ? :)
Vi blogges ! ♥

3 kommentarer

2013

Velkommen til 2013, der det er normalt at personer skriver til folk på f.eks Ask.fm at dem skal gå å dø, eller ta selvmord. En verden der det er normalt å være missfornøyd med seg selv. En verden der 13åringer eller mindre skader seg selv fordi dem føler dem ikke er bra nok. En verden fult av masse tragiske folk som ikke skjønner at ord kan seriøst ødelegge et menneske.

 

Kanskje du, bak den skjermen leser dette og tenker på at du er den personen som faktisk sliter. Enten om det er hjemme, på skolen, eller andre steder. Kanskje det er du som blir mobba vær dag fordi du ikke har en bra nok kropp, eller fordi du rett og slett er deg selv som andre ikke respekterer. Kanskje du, bak den skjermen faktisk er den personen som slenger masse dritt på nett, mobber en person eller gjemmer deg bak en anonym på Ask.fm eller Formspring. Men tenk på det.. Hvis det hadde vært deg, som ble mobba via nett, folk sa du kunne gå å dø, ta selvmord, at du kan slutte å spise og slanke deg.. ? Hadde du bare driti i det og bare glemt det 2 sekunder etterpå ? Nei. Det trur jeg absolutt du ikke ville gjort, for ord, alle ord og setninger henger igjen hele livet! Kansje en dag, den personen du sa kunne gå å ta selvmord, kanskje h*n faktisk gjør det. Hadde du følt deg fornøyd? Ville du gått rundt å sagt til alle sammen at du faktisk var årsaken til at en person tok selvmord ? 

Nå, syntes jeg det går for langt. Seriøst.. dette er ille ! Hvorfor kan ikke folk bare respektere en vær person? Ja, jeg skjønner veldig godt at alle ikke kan like alle. Men om du har noe imot en person, som du kanskje ikke kjenner, eller som du kjenner godt, hvorfor må man dele det ut der hele verden kan se det ? Jeg syntes det er veldig dumt at verden har blitt sånn som dette. Altså alle er ikke sånn. Men det er så utrolig mange som faktisk er sånn. Jeg får vondt av å lese hvor mye hate folk for om dagen. Tilogmed jeg får, selvom jeg ikke alltid deler det med andre, så får jeg ganske mye jeg også. Et eksempel på et mobbested er Ask.fm .. Jeg syntes helt ærlig den siden er så utrolig teit. Jeg har den selv fordi jeg vill at folk skal vite at jeg faktisk er sterk nok til å ikke bry meg.. Altså sefølgelig tenker jeg på det ofte, og det er nedtrykkende men jeg lar dem ikke vinne. Men tilbake til Ask.fm ! Jeg ser så utrolig mange der som får så sykt mye hate, som " Fyfaen, gå å dø " " Hvorfor slutter du ikke å spise? " " Jævla pakkis " osvosv.. Det er rett og slett så sykt tragisk, at mennesker noen gang kan ha samvittighet til å skirve det til en person. Jeg håper alle dere der ute som faktisk har det ille, og blir mye mobba ogsånt snakker med noen ! Jeg lover dere at uansett hva det er, hva folk sier eller hva folk gjør mot deg, burde du reise deg opp å si ifra! For ting blir ikke noe bedre av å holde det inne. Ting blir mye bedre når du får sagt det ut. Vell.. om du har foreldre du ikke kan snakke med, gå til en lege, har du ikke lege, gå til læreren din eller en eller annen voksen.. Om du har en veninne som du føler du kan prate med alt om, så prat med hun ! Alle de der ute som ikke har det noe bra, syntes jeg utrolig synd på! Ingen fortjener å dø. Ingen. Alle er perfekte på sin egen måte, tilogmed du bak den skjermen som leser nå. Og ikke si nei, for du er det, du er unik ! Har du noen som rakker deg ned, så vit at du er bedre enn dem. At folk som rakker deg ned ikke har noe bedre å finne på enn å ødelegge folk, neivell det er dems problem. Uansett hva de sier, så er DU unik, og det skal du alltid huske. Vær sterk og hold hode opp ! Ikke la dem rakke deg ned og ødelegge deg, vis dem at dem ikke klarer det og gjør deg selv fornøyd ! 

Stay Strong ♥

4 kommentarer

Gratulerer med dagen !

Gratulerer med 19års dagen verdensbeste storebror ! Jeg er kjempe glad i deg, kunne ikke tenke meg en annen storebror enn deg, hihi :) Håper du får en kjempe fin dag, kos deg masse ♥

Én kommentar

Søndaaaag

Heii ♥

Idag er det søndag.. Den kjedligste dagen i uka for min del ! Kjeder meg så sykt vær gang, haha ^^ Jeg prøvde noe nytt med sminken min idag, tok på  litt mindre maskara, en veldig lys brun øynskygge over øynene, og en bronsje aktig inni øyekrokene, brunkrem ( som vanlig ) og en litt lysere brunkrem under øynene, og i panna, pluss rød leppestift.. Syntes det egentlig ble veldig fint ! Hva syntes du ?

Ikveld blir det vell bare å slappe av med en fin film, og kjede meg for det meste, haha .. Litt deilig med en dag for seg selv også, så får nyte det litt, hihi.. 

Ha en fin søndagskveld vidre, så blogges vi ♥


2 kommentarer

Høstferie !


Halo ♥

God høstferie alle sammen ! Endelig så er det 1 uke fri! Har vært så trøtt og sliten i det siste, så det blir deilig å sove lenge, og være oppe lenge uten å tenke på noe lekser eller skole, herlig følelse! ♥ Har hatt noen bra dager nå, vært ute med venner og hatt det kjempe bra.. ! På Torsdag var jeg på nattåpent, jeg kjøpte et grått skjerf som er sykt deilig å ha på, kosta 49kr på tilbud, den er fra b.young !

 
Ha en fin dag vidre! Blogges♥


Én kommentar

Beste kvelden på lenge !


Bursdagsbarnet ♥

 


Heihei ♥

Åherregud, har ikke hatt en bedre dag enn det på utrolig lenge ! Vært sammen med de bestejentene man kan ønske seeg, ååh.. ♥ Må bare si at den dagen/kvelden har vært helt fantastisk, vi er nødt til å ta det igjen snart ! 

Vi møttes først på bussen, nesten alle sammen.. Så dro vi til Dolly D og spiste pizza og kosa oss.. ! Også dro vi på kino og så på Poiner. Filmen var helt greit, syntes den ble litt kjedelig engelig, men jo, ja,, helt grei.. Men ellers etter filmen, så mista vi bussen, ahah.. Så vi møtte vente en stund til neste buss som kom. Men var utrolig deilig å være med folka igjen ! 

Helt klart noe vi må ta igjen ♥

 Sorry, glemte å legge ut innlegget, haha !


Ingen kommentarer

Dagens Anntrekk - BursdagHeihei ♥

Idag skal jeg på bursdag, vi skal på kino og Dolly D ! Blir utrolig koslig ! Blir nok litt bilder fra bursdagen enten ikveld eller imorra, vi får se.. !

Vi snakkes bloggen ! ♥

Hva syntes du om anntrekket ? :)


4 kommentarer

Good TimesHelene, meg, ine og janne ♥

Åhh, elsker disse jentene! Har kjent dere i noen mnd, og har blitt så utrolig glad i dere ! 

 


4 kommentarer

Lokkeråsen

På Tirsdag så var jeg på skoletur ( altså hele skolen var med ), vi gikk opp til Lokkeråsen! Det tok oss 2 timer ellerno, kanskje mere å gå opp, og 3kverter ned igjen.. Det var sjukt kaldt, og det bøs reina, så det var ikke akuratt den beste turen jeg har vært på.. Var helt gjennomvåt og iskald, haha.. Var ikke særlig gøy kan man si.. ! Men det var veldig fint der. Vi dro egebtlig opp dit for å grille og kose oss.. ente med at vi gikk opp spiste i 5-10min og dro ned igjen, haha.. 

Nå har jeg tenkt til å trene litt, også trur jeg at jeg må gjøre noe lekser, er ferdig med det meste, men må lese litt og øve på en prøve, så vi snakkes bloggen ! ♥

Ha en fin dag vidre ☺


2 kommentarer

New in - Treningsklær !
Endelig har jeg fått kjøpt noe ordentlige treningstøy ! Åå, føler meg glad, haha ! Føler trenings insirasjonen kommer mer tilbake, hehe.. Det kommer ut flere innlegg imorra, etter en tur vi var med på klassen, også kommer det ut et innlegg om hvordan jeg redigerer headere ogslik, så følg med ! 

Får du mer trenigsinspirasjon av å kjøpe nye treningsklær ? ♥


4 kommentarer

Lager header til DEG !

Heihei !

Siden jeg elsker å redigere bilder, så har jeg veldig lyst til å lage en header til deg ! Ihverfall prøve å få deg fornøyd ! Jeg lager headerene gratis ! 

Om du vill at jeg skal lage en hader til deg, send en mail til meg : lovisemartine@hotmail.com eller kontakt meg på facebook: Lovise Martine Bråthen.

Jeg kan ihvertfall prøve, og det hadde vært veldig morsomt om dere sendte meg bilder så jeg kunne lagd noen stykker. Prøv å forklar på best mulig måte hvordan du vill at den skal se ut, det hadde vært supert ! Hihi ♥

Jeg lagde denne istad, og den er ikke ment som header, men syntes det er gøy å lage sånne, hehe ! 

Skriv i kommentarfelte når du har sendt mail eller om du er interisert ! ♥ Så snakkes vi ! 


8 kommentarer

Ny header !

Hva syntes du ? ♥


5 kommentarer

15.09.2013

Heyhey ! ♥

Veit dere hva ? Nå er jeg seriøst sint på meg selv, jeg klarer virkelig ikke blogge daglig, haha! Det er umurlig.. ! Uffnei, sorry altså, må slutte å love ting, virelig. I det siste har jeg vært mye ute sammen med venner, også har jeg vært syk ! Æh, er ikkenoe morsomt å snufse til tusen vær eneste dag, og hoste seg ihjel.. ! Begynner å bli litt bedre håper jeg, er bare sinsykt svimmel for tiden ! Så sitter å doper meg ned på halspastiller, paraset og vann ^^ Har ikke hatt internett på pcen på 5 dager ellerno, så har for det meste vært på mobilen, og jeg hater å blogge via mobil, så det har ikke blitt noe av, desverre. 

Som dere sikkert har lagt merke til er klokka litt over 2 på natta. " Hvorfor har du ikke lagt deg ? " tenker du sikkert. ahaha.. Jo fordi jeg virkelig ikke har lyst å sove, har Eva som natter her og det er litt deilig å være lenge oppe, og sove lenge etter det, hihi ♥

Natta folkens, vi blogges ! 


Én kommentar

Dagens antrekk !

Heihei ! ♥

Aah, er så kjipt å være syk ! Har vondt i ansikte, vondt i halsen, vondt i hode ( ikke så ille.. ), og driver å snufser til tusen.. Sååh, joa, skole imorra + legen, håper jeg holder ut, haha ! Blir det ikke bedre imorra trur så trur jeg at jeg må droppe skolen, er jo ikke akuratt gøy å sitte i timen og hoste og snufse hele tiden, hahaha.. Men vi får se, skal nok få det til ! Andrea natta hos meg fra igår til idag, og det var kjempe koselig ! Vi koste oss masse med masse godteri ( ehem.. ), film og lo mye, thehe.. Så nå er rommet mitt helt sprengt, dyna på gulvet, masse skåler ogsånt på pulten, masse puter på gulvet, så får se å rydde opp litt, haha ! :)

Hva syntes du om antrekket ? :)

Ha en fin dag vidre, vi blogges ! ♥


8 kommentarer

BildedryssHeihei ! ♥

Jeg skjønner ikke hvor tiden min er hen.. Sorry altså, men jeg har nesten aldri tid til å blogge! Er så opptatt med å være ute, gjøre lekser, skole, venner, familie og prøve å slappe av litt selv også.. Så har ikke så mye tid til å blogge, har ikke hatt helt topp blogglyst heller.. Men jeg tar heller å blogger når jeg har tid til det, skal prøve så godt jeg kan og blogge litt oftere! Vi får se om jeg får det til, haha ! 

Akuratt nå sitter jeg og venter på at Andrea kommer, hun skal natte her, så etterpå skal vi i buttikken og kjøpe litt godis til ikveld ! Blir kjempe koselig å overnatte med den jenta igjen, selvom det ikke er så lenge siden, ahah .. :)

På torsdag var jeg på tur med Natur og Miljø klassen ( i valgfag ), vi sykkla til Åssiden i Drammen og gikk opp til Kjøsterudjuvet, det var utrolig gøy og slitsomt ! En utrolig fin tur jeg ambefaler dere å gå, hvis dere har lyst å gå en tur ellerno ! 


Sorry for dårlig mobilbilde!!!

Forrige søndag var jeg på kino sammen med Andrea og Martin, og vi så Grown Ups 2 ! Den er utrolig morsom, den ambefaler jeg dere å se hvis dere liker komedie, wopwop ♥

Vi snakkes bloggen ♥ !


3 kommentarer

Kino


Halo ! ♥

Idag skal jeg på kino sammen med noen venner, hihi :) Vi skal se Growing ups 2, den virker veldig bra, så ikveld er det siste gang den går på kino, så vi bestemte oss for å se den ! Gleder meg veldig ! Følte jeg bare trengte en liten opptadering nå siden jeg ikke er noe flink til å setta av tid til å blogge, haha.. Men nå er jeg nødt til å gå, må rekke bussen ! 

Vi snakkes ♥


Én kommentar

#nomakeup

Heihei ♥

Nå er det snart  helg, åå jeg gleder meg ! Hah.. Føler meg forsatt elt utslitt, har ikke fått noe serlig mye bedre tid til meg selv nå heller.. Vi slutta tiligere idag fordi vi skal på tur med gruppa til neste Torsdag, så vi avspaserte dagen i en og en halv time.. ! Var deilig å komme hjem litt tiligere enn alle de andre, hihi :) Men nå skal jeg en liten tur i butikken og kjøpe no mat, også skal jeg vell se på True Blood når jeg kommer hjem igjen ! Er over en uke siden sist nåå, haha, så føler jeg savner True blood nå ! 

Ha en fin dag vidre ♥


2 kommentarer

New in !

#SWAG topp fra Vera Moda, 80kr - Rosa shorts fra Cubus, 49kr - Svart/hvit shorts fra Cubus, 49kr - FIT ME brunkrem fra H&M, 119kr - Leppestift fra Lindex, 129kr ( farge: 715 Choco cream ) - 3 neglelakker fra BikBok, 3 for 10 - 6 par øredobber fra Capella, 2 for 10, Kors armbond med diamanter ( falske ) fra Capella, 10kr - To strikk pakker, og en pakke med lus ( hårspenner ) fra Bikbok, 3for10 

Hei igjen !

Ååh, herregud nå må jeg skjerpe meg med blogginga altså! Har tilogmed fått høre av mange venner ogsånt at jeg må blogge oftere og at jeg må blogge snart ogsånt, haha. Men jeg har vært helt opptatt i denne siste uka! Har vært på jentekveld, elvefestivalen hele helgen, skole, lekser, masse ute med venner, senteret, trent og ikke hatt tid til noe pc ihvertfall ! Men nå, nå må jeg ta meg litt tid til å blogge, haha ! Så idag orka jeg rett og slett ikke å være med noen, måtte ha en dag for meg selv, men har jo masse lekser så må gjøre dem også ! Driver på med spansken nå, må øve ogsånt, så jeg kan ikke fortelle alt jeg har gjort i det siste, men hr ihvertfall ramsa opp noen få ting da, haha :) 

Men nå må jeg sette meg ned med lekser og skal snart en tur i butikken, så vi snakkes bloggen ! ♥

Noen flere som har vært travle i det siste ?


4 kommentarer

Home !


Hallo ♥

Igår kom jeg hjem fra hytta, har ikke får blogga noe igår eller idag siden jeg har vært ute med folk, theh.. Men jeg hadde litt tid nå ! Idag har jeg hatt min første skoledag på ungdumskolen, og det gikk greit ! Var morsomt å møte alle vennene mine igjen, treffe de nye lærerene ogsånt ! Vi fikk vite hva vi skulle ha om dette året og vite masse regler ogsånt, og imorra får jeg vite hvem språk og valgfag jeg kom opp i, gleder meg ! Etter skolen dro jeg hjem og ordna meg og fikk slappa av litt hjemme før jeg dro til en som heter Ine, vi hadde jentekveld med 3 andre jenter ! Var utrolig koselig ♥ Etter jentekvelden tok jeg bussen hjem og bussen ned til senteret og var der og chilla med Eva, hihi.. Så har vært ganske travel idag, og det var jeg igår også.. Regner med at jeg blir det hele uka egentlig, haha ! Men jeg skal få til litt mer blogging nå, har vært på hytta som sagt og har nesten ikke hatt nett ! Men koste meg utrolig masse på hytta da ! Var utrolig chill og bare slappe av i sola ( de dagene det var fint vær ), bade, trene, sett på true blood og aaah, masse chill ! Har stor kost meg i sommer, og er utrolig trist at sommerferien er over.. Men om sirka 1mnd så er det høstferie ! Haha, ååh gleder meg, hihi ♥

Hvordan var din første skole dag ? ♥

Nattinatt ! 

6 kommentarer

Hyttekos

Heii !
Jeg er på hytta nå, og koser meg masse ! Er litt kjedelig siden det ikke er ei veninne her, men har jo nett så går greit, haha ! Men jo idag har det bare regna og todna, så har for det meste vært inne.. Må prøve å komme inn i en normal døynrytme igjen også så må prøve å legge meg tiligere å våkne tiligere, noe som er veeeeldig vanskelig nå!

Slenger med et mobilbilde, siden jeg ikke får lagt ut noe kamerabilder nå, har ikke pc !

Men vi snakkes bloggen ! Ha en fin dag vidre <3


3 kommentarer

True Blood


Heyhey snuppir !

Igår natta jeg med Eva Marie ( cicoto.blogg.no ) og vi hadde det utrolig gøy ! Lenge siden jeg har vært med hun nå, var kjempe koselig å møte hun igjen ! Isåfall så begynte jeg å se på True Blood igår/inatt og jeg ble bare helt avhengi ! Ååh, haha, men serriøst det er drit bra serie, ambefaler den til dere som liker vampyrer osv.. :) Jeg ble ihvertfall helt betatt, og nå sitter jeg og tenker på at jeg skal se på neste episode snart! Lånte hele sesongen av Eva, så idag/inatt blir det bare serier på meg ! Haha :)

Ser du på True Blood ?

Ha en fin dag vidre folkens ! :D


7 kommentarer

Pakking !

 

Heey søtinger ! ♥

Da er det pakking på meg idag ! Skal reise på hytta på fredag og være der en uke.. Har ikke tid til å pakke imorra så jeg er nødt til å pakke idag ! Gleder meg forresten til å møte Eva Marie imorra, guuuuud er så lenge siden jeg har sett hun ! ♥ Og før jeg glemmer det.. Jeg trur det ikke blir så mye blogging til neste uke, skal se hva jeg får til ! Om jeg får til å legge over bildene fra kamera rett over til mobilen så kan jeg sikkert blogge litt, men ellers så blir det mobilbilder, som ikke blir så veldig fiint, men vi overlever, hihi :) Gleder meg ihvertfall til vi skal dra ! Eva Marie kommer utover til nesteuke på fredag og blir der til vi skal hjem så søndagen, blir herlig ! Men nå er hopper jeg i dusjen før det blir kos med jordbær og sjokolade, namnam ! Kos dere resten av kvelden folksens ! ♥

Skal dere på hyttetur neste uke ? :)


8 kommentarer

Elskerdere herlighetene


Åå, Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne herlige jenta her ! Hun heter Nussi, og hun er 10 ( ? ) år. Vi er ikke sikkre, fordi da vi fikk hun sa dem vi fikk hun av noe helt annet enn det vi trur. Men uansett.. 1.Mars, ble det skapt verdens herligste hund ! Av en eller annen grunn er det noe med den hunden jeg bare elsker, det er lett og bli glad i en så herlig hund. Jeg gruer meg til den dagen denne herligheten går vekk fra denne verden. Jeg vet det ikke blir lenge til. Om det blir dette året. Men hun har forkalkning i bakbeina sine, Åå.. :( Men vi prøver alt (!!) for at hun skal slippe å ha det vondt, så vi gir hun smertestiller. Jeg bare håper så veldig at hun skal leve lenge! Åå, det er sykt hvor mye et dyr kan feste seg så godt i hjerte ditt. Det er utrolig hvor glad man kan bli i et dyr. At man kan lage et så sterkt bånd lissom, det er vilt.. ! Men på samme måte helt spesielt ! Den svarte rottweiler'n dere ser på bilde i midten, ble borte fra verden når jeg gikk i 3-4 klasse. Jeg savner hun forsatt ! Hun het Mira. Hun passet alltid på meg! Det har nå gått 3-4 år siden hun gikk bort. Og savner hun forsatt like mye !  Hun vill alltid være i hjerte mitt, og det kommer Nussi til å gjøre også, uansett hva som skjer, så veit jeg at hun alltid vill være ved siden av meg og passe på meg ! <3Denne herligheta her heter Lady <3 Hun er 3 år gammel og er dattra til Nussi ! Jeg har ikke fått så sterkt bånd med hun, men hun er mer mammadalt, hihi ! Men hun er forsatt jentamii, og jeg elsker hun. Hun er så liten, søt, herlig og utrolig skjønn ! Også er hun så uskyldig, haha..<3 Hun liker å leke og hun er veldig kosete, hihi.. 

Denne kjekkasen her er verdens herligste katt ! Han heter Kjartan <3 Har hatt han i 6 år ( er bittelitt usikker ) ! Blitt kjempe glad i den kjekkasen, hihi ! Selvom han kan være litt sta ogsånt innimellom, så er han forsatt gullungenmin <3 :3

 

Har dere noen dyr dere er ubeskrielig glad i ? 


4 kommentarer

Dagens outfit !Skjorte fra Vera Moda,  Shorts fra Cubus, Sko fra Eurosko, Smykke fikk jeg i gave.

Heei søtinger ! ♥

Unskyld for at jeg ikke blogger så mye nå fortiden, men jeg har det for å si det rett ut, ikke så veldig bra. Så jeg har droppa blogginga litt, men idag følte jeg meg litt i bedre humør ogsånt så jeg måtte ta noen outfit bilder ! Det var ikke så spesiell outfit, men følte jeg bare måtte gjøre det siden jeg nesten aldri gjør det, tahah ! 

Men hva syntes du ?

Ha en fin mandagskveld vidre folkens, vi blogges ! ♥

 


15 kommentarer

Nails


For noen dager siden ordna veninna mi negla mine, ble fornøyd. Hun er jo flink da !  Syntes disse bildene ble veldig " kule ", thaha.. Fikk ikkenoe veldig bra bilde av slutt resultatet av bilde, så desverre ble det ikke noe av det. 

Hva syntes du ? Har du ei veninne som kan ordne neglene dine ? ♥


6 kommentarer

curls

Halo søte lesere ! ♥

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe i det hele tatt, har brukt en halv time på å krølle håret ! Ble egentlig ganske fornøyd ! Jeg har aldri pleid å være så fornøyd når jeg har krølla håret mitt, men denne gangen ble det akuratt sånn jeg ville ha det, theh ! 

Syntes du det ble fint ? ♥


25 kommentarer

Trening - Armer/håndleddHeei ♥

Skulle egentlig legge ut dette innlegget igår, men så ble jeg plutselig så travel, så jeg fikk ikke tid ! Men uansett, jeg har fått starten på treningen igjen og det er rett og slett herlig ! Tok en joggetur igår, bare en liten en, men det var deilig å komme seg litt ut igjen og trene. Nå i det siste har jeg trent mest armer ogsånt. Bruker bare 2kg på vektene fordi jeg føler jeg egentlig ikke trenger noe mer, er like greit med en du kan jobbe med lenge, enn å bli fort sliten med en gang.. !

Men nå har jeg litt dårlig tid, så vi snakkes bloggen ! ♥


8 kommentarer

Ukens favorittlåter !

 

 

 

 

  

Hørt noen av sangene før ? Noen du liker veldig godt ? ♥


4 kommentarer

Dream body

Ååh, vill også ha sånn perfekt kropp ♥ :(

Inspirerer det deg til å trene ? Gjør ihvertfall det med meg ! 


5 kommentarer

Photoshoot - Meg og Martine


Hva syntes du om photoshooten ? ♥


8 kommentarer

Think before you speak." Hore " " Gå å ta selvmord, du fortjener ikke å leve " " Æsj, ekkle sminketrynet " " Du har ingen venner, gå å heng deg " " Bitch "

Jeg ville bare ta opp et ganske viktig tema. Altså mobbing. Jeg tar opp dette tema fordi noen folk er såpass tragiske her i verden at det serriøst ikke skulle vært lov en gang. Kanskje det er deg ? Som sitter bak skjermen og har sagt noe av det over, eller sagt noe værre, eller noe litt mindre værre.. Eller det du kanskje trur ikke er så ille å kalle en person, kanskje sårer dem intens, altså mye mer enn du noen gang kan tro. Kanskje begrunn av deg, h*n sitter å gråter seg i søvn vær dag, ikke klarer å gå ut, ikke klarer å spise. Folk begynner å få spiseproblemer av å bli mobba tilogmed.. Fordi nettopp du (?) kallte h*n feit, h*n vill ikke spise, fordi hun får dårlig samvittighet av å være den h*n er, og av å ha den kroppen h*n er. H*n begynner å skade seg fordi hun ikke trur h*n fortjener å leve lenger, eller kanskje fordi h*n ikke føler seg bra nok i det hele tatt og trur h*n fortjener smerte. Men vet du hva ?  Mobbere kan dra til helvete, rett og slett. Det å dømme andre for hvordan de er, eller måten de er på, kan ødelgge folk på en måte du kanskje ikke tenkte på. Har du noen gang sagt noe stygt til en person før, håper jeg ærlig du sier unskyld, eller gjør det godt igjen, selvom ordene blir der FORALLTID, så håper jeg det minste dere kan gjøre er å si unsyld. Det kan hjelpe så utrolig mye. ETT ord, kan hjelpe så utrolig mye. Er det så vanskelig å si " Unskyld " ? 

Alle sammen er perfekte på sin egen måte! Ingen fortjener å bli dømt på hvordan de er! INGEN

Her i verden, så er det mange folk som er overdrivent tragiske mot folk, jeg får vondt av å lese hva folk skriver til hverandre. Hva vet du om personen du skriver om ? Du skriver at personen kan gå å dø, og ta selvmord og annet. Tenk om personen du skriver det til faktisk finner på å gjøre det ? Ville du følt deg stolt da ? At du er grunnen til at ei jente/gutt tok selvmord ? Nei jeg trur ikke det ;) 

 

Du er perfekt, okei ? Uansett hva alle andre sier eller skriver om deg, så er du perfekt på din måte! Ikke la dem trekke deg ned. Det er du som er sterk, som faktisk smiler etter å ha blitt kalt alt dette. Du må ikke høre på det, det er vanskelig, men prøv. Og ikke hold det inni deg ! Si det noen, selvom det også kan være vanskelig, så burde du. Noe av den feilen jeg gjorde var at jeg aldri sa det til noen, jeg er ikke flink til å fortelle ting. Jeg angrer på at jeg ikke fortalte alt fra starten av, for nå så klarer jeg ikke engang fortelle alt, selvom jeg prøver. Så alle sammen, er det noe så ha en fast person som morgen din, faren din, besteveninna de, noen andre i familien din, eller en du ikke kjenner, som du kan snakke med. Bare snakk med noen. En du vet kan hjelpe deg litt, en som kan få deg til å reise deg opp igjen ! for jeg vet du klarer det ♥ 

Har du noen gang angret på noe du aldri skulle gjort/sagt ?

Lyst å prate med noen? Så kan du alltid kontakte meg :) Send meg melding på kik: lovepuus

Hva syntes dere om innlegget ? 


7 kommentarer

You where happy before, you will be happy after..Heihei ! ♥

Da blir det båten next ! Skal ut på fjorden å kose meg der i dette herlige sommerværet, hihi. Skal henge etter båten idag å, blir gøøy, selvom jeg har gjort det tusen ganger før, meeen.. haha ! Har forresten fått nytt design ! Hva syntes du ? :)

Håper dere får en fin dag vidre alle herlige lesere ♥4 kommentarer

Svar på Spørsmålsrunden !

Hvem liker du ?

Hmm.. ♥

henger du bare med pene folk? Ditcher du andre som ikke er pene nok?

Aldri gjort, alle er pene, ingen som er stygge her i verden! Jeg tar vennen min akuratt som de er ! :)

Hvorfor er du så pen? hehe :) <3

Åå ♥ Er ikke det, men tusentakk! 

Vill du begynne på cheer?

Jeg hadde veldig lyst til det før, men mista litt interessen nå etter tiden.. !

Drømmejobb ?

Trur jeg faktisk ikke er helt sikker enda, haha !

Gleder du deg til å begynne på Eknes? Hva tenker du om det?

Gleder meg til å komme ut av barneskolen ihvertfall ! Men er ikke noe jeg faktisk gleder meg veldig til, men håper det blir bedre enn jeg tenker selv ! :)

Favoritt butikk?

Bik Bok, Only og Cubus.

Fav mat? Fav drikke?

Taco ♥ Vann eller appelsin juice ♥

Fav artist? 

Justin Bieber. ♥ 

Hva slags sminke bruker du til hverdags?

Mascara, brunkrem og noen ganger eyeliner.


Hva pleier du å ha med deg når du går ut? (F.eks: hva har du i veska?)

For det meste har jeg med meg tyggis, sminkeveska mi ( noenganger ), EOS, øretelefoner,kamera, mobilen og lommeboka mi. 

Hva klarer du deg ikke uten?

Venner, familie, mobilen, nettverk og drikke.

Har du kjæreste?


.. :)

Hva pleier du å gjøre på vanlige dager? (Utenom skolen)

Være ute, trene, pcen, hjemme og chille eller ute på by'n.

Er du en typisk rotete eller ryddig person?

Typisk rotete ! haha !

Godteri vs sjokolade?

Sjokolade !

Brus vs energidrikker?

Energidrikker..

Redbull vs burn?

Hvit burn. 

Beskriv deg selv med tre ord: Snill, blond og rar.

Hva heter dine beste venner?

Eva Marie, Martine og Eva.

Har du bra selvtillit? Og hva liker du/liker ikke ved deg selv?

Har helt greit selvtilgitt akuratt nå, men går veldig opp og ned. Jeg vet ikke hva jeg liker med meg selv egentligm ahah, men jeg liker ikke selv at jeg blir fort sint..

Hvor høy er du?

1.61

Hvem er den kjekkeste gutten i 8 klasse ?

Herman ♥Hvor kjøper du klærne dine?

Bik Bok, Only, Cubus for det meste, hehe :)

Favoritt klesplagg?

Joggebukse eller shorts ! :D

Hva har du gjort i sommer?


STOR KOST MEG ! ♥ 4 kommentarer

Oscarsborg ( DEL 2 )
Vill du se de andre bildene ? Klikk HER

På vei hjem så dro vi innom en kiosk! Var utrolig koselig der å !
Hva syntes du om resten av bildene ? :) 

Har spørsmålsrunde også ! Hadde blitt glad om du kunne lagt igjen noen spørsmål HER ! ♥ 

Ha en fin dag vidre ! 


2 kommentarer

lite innkjøp !

Genser fra BikBok, 49kr ( Tilbud )

YOLO topp fra BikBok, 49kr ( Tilbud )

Hva syntes dere ? ♥

Gjerne stikk innom å legg igjen noen spørsmål til meg ! HER


4 kommentarer

Oscarsborg ( DEL 1 )
Heihei ! Igår tokk jeg båten fra Drøbak til Oscarsborg! Oscarsborg er en øy ute ved fjorden som det var krig ogsånt på.. Det var utrolig spenndene og gå rundt å se på alle gruvene og alle tingene de hadde på den tiden.. ! Ambefaler dere å dra dit, koster 70kr turretur med båt, eller så kan du ta en annen båt der hvis du bor et annet sted som er nærmere en annen båt som går der, det var 2-3 båter som gikk der. Men det var så utrolig fint vær itilleg, bare sol og minst 28varmegrader.. ! Tokk veldig mye bilder, så jeg tenke jeg kunne ta det i flere deler, eller så blir det så utrolig mye på ett innlegg ! Del 2 kommer om ikke så lenge! Imorgen kommer den sikkert, hehe ! 

Har dere vært på Oscarsborg før ? :)

LURER DU PÅ NOE ? STIKK INNOM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN Å SPØRR I VEI ! HERÉn kommentar

Spørsmålsrunde !

Heei ! Da tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde ! Jeg fikk aldri svart på min forrige, men nå lover jeg ! Veit ikke om jeg tar det på video, spørs hvor mange soørsmål jeg får inn. Svarer på den imorgen eller ioverimorra ! ♥Noe dere lurer på ? Spørr da vell ! ♥

 


13 kommentarer

Beach life

 


Én kommentar

boat trip


Fucka arm stilling, men care.. hahaHatt en ganske fin dag på kommersøya idag egentlig ! Vært sol og ikke en sky på himmelen ! ^^ Solt meg for det meste og kost meg med Justin Bieber blad, hihi.. Elsker å være ute på fjorden, er virkelig der jeg trives best om sommern ! Båtlivet er herlig <3

Noen flere som elsker å være på båten eller være ved fjorden ? :)


2 kommentarer

New in

Soap & glory, hårkur - 24kr ( Tilbud )

Bikini overdel fra bikbok, 49kr

Bikini fra Cubus, 129 for toppen, 99 for trusa ( trur jeg ? )
Florida genser fra Only, 179kr

Har fått/kjøpt en del nye ting i det siste, er mer men noe av det er til vask! Er ganske fornøyd med det jeg har bilde av her ihvertfall ! Gensern er utrolig deilig å ha på, bikiniene er gode å ha på og hårkuren er utrolig bra ! Ambefaler den ! Den skal gi håret glans og fuktighet ! Funker til alle hårtyper :)

Hva syntes du ? :)


Én kommentar

Båttur next -- >Heihei ! Da er man endelig klar for båttur ! Åh, blir så herlig å komme seg ut på fjorden igjen! Man blir fort brun der, hihi <3 Har våkna tilig idag for å komme meg mest tilig ut, men blir jo ikke så tilig uansett, haha.. Men vi kommer oss ut nå ihvertfall, blir kos å komme ut ved vannet nå som det er så utrolig fint vær ! 

Skal dere på noen båtturer i sommer ? :)

Ha en fin dag vidre <3


6 kommentarer

Photoshoot

Hei ! Følte bare for å ta noen bilder istad, haha.. Idag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av, har vært deilig å ha en dag man skal slappa av, hehe.. Har ikke vært så fint vær heller, skyer og kaldt.. #norsksommer... Men vi snakkes, håper du likte bildene ! :)


2 kommentarer

Blondii

 

Før:

Hadde ikke noe bilder av bare håret mitt før, men man kan se at det er bleika ! Ble kanske fornøyd egentlig ! 

Hva syntes dere ?

Best før eller nå ? <3


6 kommentarer

Blonde hair

Heihei !

Nå skal jeg bleike håret mitt blondere! Åh, gleder meg til å se resultatet, hihi ♥ 

Ønsk meg lykke til.. !

Ha en fin kveld vidre ♥


4 kommentarer

7.klasse avsluttningen!Heei !

Igår hadde vi 7.klasse avsluttning ! Var utrolig koselig, men på samme måte litt trist.. Har ikke lyst å splitte klassen ! Men det gikk bra med forestillingen ogsånt, så alt gikk bra. Hadde en vedlig bra dag igår, hehe .. Drar til hytta nå, så vi snakkes ! 

Har dere hatt avsluttning enda ? :)

 


Én kommentar

Dagens outfit !


Genser fra Only og jeans fra Cubus.

Hva syntes du ? ♥


2 kommentarer

PinkHeihei ♥

Da er det Søndag igjen da, slutten av helgen allerede ! Uff, tiden går fort.. Men det er jo bra, det er jo snart sommerferie ! Åå, som jeg gleder meg ! Jeg er nå ferdig med å pakke til hytta som jeg skal være på i 2 uker.. Gleder meg egenelig veldig ! Vi drar idag, så det er ikke helt sikkert det blir så mye blogging, men skal prøve å få til så mye så murlig ! Hvis jeg isåfall skal blogge noe, blir det tilig på morgen.. ! 

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Vi snakkes ♥

 


5 kommentarer

TgifHeei ♥

Nå er det endelig helg ! Føler jeg trenger søvn nå, hehe, bli deilig å sove lenge imorra .. ! Imorra skal jeg på bursdagen til veninna mi og jeg gleder meg masse, kommer sikkert ut noen bilder imorra kveld.. :) Idag på skolen så måtte jeg sefølgelig være så heldig å skade foten! Jeg fikk slengt den inn i en jern greie ( ahahha ), så jeg strakk en scene.. Så ja.. ! Men går bedre nå, måtte få med meg krykker hjem fordi jeg ikke greide å gå på det, men nå klarer jeg å gå litt på det.. ! Har blitt veldig lite blogging nå i det siste.. Uff, skal skjerpe meg ! Lover !

Men vi snakkes ♦


Én kommentar

sun- Bildene er tatt av meg med Nikon D5100

Hva syntes du ? :)


Ingen kommentarerHei! Jeg heter Lovise, er 14år og kommer fra Drammen! Bloggen min handler for det meste om hverdagen min, og andre diverse ting! Håper du liker bloggen, ha en fin dag vidre søtinger!hits