Hjemme!

Heihei!

Jeg har jo som sagt vært på hytta siden Torsdag og kom hjem sent på søndag! Jeg har ikke fått nok tid til å blogge før idag, siden igår så måtte jeg fokusere på lekser, også skulle jeg til ei veninne! Og idag fikk jeg tid fordi jeg er hjemme fra skolen.. Har vondt i hode, og føler meg ikke så veldig bra! 

Hadde det ihvertfall utrolig koselig på hytta sammen med familien og veninna mi! Vi koste oss masse i skibakken, på skitur, og så på masse filmer ogsånt. Trur jeg ikke har ledd så mye på lenge som jeg gjorde denne helgen her, fikk vondt i magen, rart jeg ikke er støl, haha! Ellers så var det utrolig mye snø der oppe, var ihvertfall 1meter med snø, minst! Også var det iskaldt, så det var deilig å ha peis! Koste meg ihvertfall kjempe masse, gleder meg allerede til neste gang vi skal dit, skal si jeg ikke hadde lyst til å dra derfra og begynne rett på skolen igjen, haha.. ! Menmen.. Resten av uka skal jeg prøve å få til litt trening, ihvertfall imorra, fredag og søndag! Må komme inn i vanlig uke igjen, så da må jeg skjerpe meg og være strengere på hva jeg spiser og tider når jeg skal trene igjen! 

Har dere vært på hyttetur i det siste? 3 kommentarer

Ida

28.01.2014 kl.17:24

Så fine bilder!

Kaisa Elise

28.01.2014 kl.18:55

Fine bilder :)

wa2wo.blogg.no

28.01.2014 kl.21:55

åh hyttetur er så herlig! Masse nydelige bilder å:D Er desverre en stund siden jeg har vært på hytta nå, men blir nok til våren eller sommeren:D

Skriv en ny kommentar

hits