De siste dagene..


Heihei! 

Uff, jeg er så dårlig til å klare å blogge daglig nå! Jeg er nødt til å slutte med å droppe det hele tiden, haha! Har vært så travel de siste dagene her nå, så har ikke hatt tid til å ta så mye bilder, eller blogget så mye! 

På mandag så hadde jeg bursdag, ble 14år! Fjortis allerede..  Jeg koste meg kjempe masse, fikk masse gratulasjoner! Også var jeg i by'n med ei vennine og på kino! Var så utrolig koselig! Vi så på Kill Buljo, jeg satt å lo til jeg grein nesten hele filmen, haha! Ambefaler alle som ikke har sett den, til å se den, den er virkelig morsom, haha! Ellers det eneste som var " negativt " var at vi hadde mattetentamen, sefølgelig måtte jo den komme på bursdagen min, så typisk.. Men var greit da, slutta tiligere og følte det gikk bra! Så jeg hadde en herlig dag sammen med venner og altsånn! Jeg fikk kamerastativ til bursdagsgave fra mamma og pappa! Ble utrolig fornøyd, noe jeg virkelig trengte og ønska meg! 

Ellers disse andre dagene. så har jeg vært på besøk og vært litt hos venner ogsånt! Idag har jeg vært hjemme fra skolen.. Har hatt veldig vondt i magen, og har ikke spist noe før nå. Tok en parasett for en time siden ellernoe, så har ikke så vondt akuratt nå, så håper det går over! Hvis det ikke er borte til imorra, så tar jeg heller bare med parasett på skolen elns, er så kjedelig å være hjemme hele tiden, føler meg så syk, haha uff.. 

Men nå skal jeg prøve å holde meg til bloggen en stund og fokusere litt mere på å ta flere bilder, jeg LOVER jeg skal bli flinkere. Men har hatt så mye annet å tenke på og en del ting har skjedd som jeg ikke deler her. Så derfor har ikke blogglysten vært helt på topp. Men skal skjerpe meg!3 kommentarer

Kaisa Elise

09.01.2014 kl.20:10

Fine bilder :)

marte

10.01.2014 kl.08:04

fin du er :)
fine bilder :) gratulerer med dagen som var !

Skriv en ny kommentar

hits