1 dag igjen!
Heihei! 

Jeg kan virkelig ikke forstå hvor tiden blir av, det er jo liksom jul om bare noen timer! Tiden flyr så utrolig fort! Men uansett, så er det jo posetivt daa, sefølgelig! Jeg har gledet meg til jul kjempe lenge, og nå er snart dagen her, allerede! Kan liksom huske " for ikke så veldig lenge siden " så satt jeg og tenkte på at det var så lenge til julaften og at jeg gledet meg. Haha! 

Jeg har desverre ikke fått så mye tid til å blogge i det siste siden jeg har vært så utrooolig opptatt hele tiden nå! Har vært så mye stress de siste dagene nå siden jeg må handle julegaver, og i tillegg har jeg vært med venner og familie! Men kan si at jeg har kost meg denne måndten! Gått litt opp og ned men sefølgelig, det gjør sikkert alle. Det kan forresten hende det kommer enda flere bilder fra ballet, imed at jeg hadde tatt bildene derfra selv, så fikk jeg dem fort over på pcen. Men jeg regner med vi får de andre bildene lærerene også tok, som jeg da sikkert får når skolen begynner igjen! Men vi får se! Resten av dagen idag så skal jeg en tur innom sentret, igjen. Skal møte noen å være litt med de før jeg må dra, siden jeg ikke får sett dem på en stund etter jul! 

Åh, håper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til jul? Syntes alle isåfall fortjener å glede seg. 

God jul alle sammen! ♥

 

 2 kommentarer

Emma

23.12.2013 kl.20:56

Hei! Jeg har en julekonkurranse på bloggen min nå om du vil delta, du kan vinne gavekort på 600 kr :D Ellers ha en god jul!

Kaisa Elise

23.12.2013 kl.22:26

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits