BildedryssHeihei ! ♥

Jeg skjønner ikke hvor tiden min er hen.. Sorry altså, men jeg har nesten aldri tid til å blogge! Er så opptatt med å være ute, gjøre lekser, skole, venner, familie og prøve å slappe av litt selv også.. Så har ikke så mye tid til å blogge, har ikke hatt helt topp blogglyst heller.. Men jeg tar heller å blogger når jeg har tid til det, skal prøve så godt jeg kan og blogge litt oftere! Vi får se om jeg får det til, haha ! 

Akuratt nå sitter jeg og venter på at Andrea kommer, hun skal natte her, så etterpå skal vi i buttikken og kjøpe litt godis til ikveld ! Blir kjempe koselig å overnatte med den jenta igjen, selvom det ikke er så lenge siden, ahah .. :)

På torsdag var jeg på tur med Natur og Miljø klassen ( i valgfag ), vi sykkla til Åssiden i Drammen og gikk opp til Kjøsterudjuvet, det var utrolig gøy og slitsomt ! En utrolig fin tur jeg ambefaler dere å gå, hvis dere har lyst å gå en tur ellerno ! 


Sorry for dårlig mobilbilde!!!

Forrige søndag var jeg på kino sammen med Andrea og Martin, og vi så Grown Ups 2 ! Den er utrolig morsom, den ambefaler jeg dere å se hvis dere liker komedie, wopwop ♥

Vi snakkes bloggen ♥ !3 kommentarer

Cesilie

07.09.2013 kl.17:40

nydelge bilder :D

Karoline

08.09.2013 kl.01:44

Fine bilder! Du er så utroli pen Lovise. <3

hotelcaesar

08.09.2013 kl.14:07

utrolig fine og koselige bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits